screen shot 2022 05 12 at 15

-Michel Mulder- 'Een hoerig briefje aan KRO-NCRV en NVJ

Opiniejul 30 2022, 17:08
Beste 'pimps' van het hoerig gedachtegoed,
Zoals ik heb mogen lezen in dit artikel zijn jullie nogal geraakt door de door Pepijn van Houwelingen gebezigde term 'hoer'nalisten, wat volgens jullie - toch wel linkse referentiekaders - onze democratie raakt.

Wow, BAM! Zo is het! Lees deze prachtige brief van een echte buitenlandse journalist (ze bestaan nog!) aan een van onze velen door de staat betaalde hoernalisten: “In vrije landen controleren journalisten de regering in plaats van andersom”. #mediakartel

Ezra Levant 🍁🚛
Ezra Levant 🍁🚛
@ezralevant

Three weeks after we arrived there, a government journalist from The Netherlands has been assigned to debunk our FarmerRebellion.com reporting. Here's my reply to @_chvnns. Shorter version: in free countries journalists hold governments to account, not the other way around.

Image
977
Reply
Laten we dan eerst eens even het - eeuwenoude - beroep 'hoer' ontrafelen, om te kijken of jullie censureringsretoriek wel hout snijdt, of anders gezegd dat de mossel wel zo zout gebeft wordt, als hij wordt opgediend...... u begrijpt, een woordgrapje mijnerzijds.
De betekenis van een hoer, ook wel prostituee genaamd, wordt als volgt omschreven: "Prostitutie is het zich als prostitué(e) tegen betaling beschikbaar stellen tot het verrichten van seksuele handelingen aan een prostituant," oftewel in good old Dutch: tegen betaling een opdrachtgever van zijn stijve Jorisje afhelpen, al dan niet in een daartoe beschikbaar gesteld bed......... niets meer en niets minder, hoewel je bij sommige uiteraard tegen betaling ook nog een happy-ending-knuffel krijgt.
De - slang taal - betekenis van het verbasterde woord 'hoer'nalist is dus een journalist die met een betalende partij het bed deelt, om betalende partij daarbij een ietwat plezant gevoel te bezorgen, zoals de Nederlandse MSM nu al een aantal jaren doen bij de kabinetten van de Nederlandse Stalin Markje Rutte.
Dat de degeneratie - lees het volksverradende karakter - van onze 'onafhankelijke' journalistiek nogal aan de rottende oppervlakte komt drijven, daarmee het eveneens 'hoerige' karakter exposerend is uiteraard in jullie ogen niet gewenst, maar daardoor niet minder waar.
Als je jezelf - zoals de gehele MSM - positioneert/profileert als een dame aan de leiband van dit kabinet, die grootafnemer is van rode gloeilampen, dan moet je niet raar staan te kijken als oplettende kijkers of kamerleden - die niet met hun hoofd begraven zitten in het roverheidsnarratief - je ook bij je beroepsbenaming wegzetten.
Wanneer de MSM-hoernalistiek niet als zodanig benoemd wordt zult u zich misschien afvragen? Als er vanuit uw beroepsgroep eens onderkent wordt dat:
# de behandeling van de Groningers onze democratie raakt.
# de toeslagenaffaire onze democratie raakt.
# de stikstofplannen onze democratie raken.
# de pensioenplannen onze democratie raken.
# de onmenselijke positie van bijstandsgerechtigden onze democratie raakt.
# de steeds verder gaande wetteloosheid van de kabinetten Rutte onze democratie raakt.
# de inflatie onze democratie raakt.
# de coronadwang onze democratie raakt.
# de gestegen prijzen onze democratie raken.
# de klimaatwaanzin onze democratie raakt.
# de linkse kartelpolitiek onze democratie raakt.
# de staatsontvoering van zeker 1675 kinderen onze democratie raakt.
# de onkunde en dwang van ondeskundigen als Hugo de Jonge onze democratie raakt.
# de demonisering van partijen als FVD en PVV onze democratie raakt.
# de onteigeningswaanzin onze democratie raakt.
# het censureren van de stem van de rechtse Nederlander onze democratie raakt.
# het optreden van de Nederlandse politie onze democratie raakt.
# het uitsluiten van - bewust - ongevaccineerden onze democratie raakt.
# de behandeling van senioren onze democratie raakt.
# de discriminatie van Nederlandse woningzoekenden onze democratie raakt.
# de massa-immigratie onze democratie raakt.
Maar daar horen wij jullie niet over, zoals het een goed betaalde........afijn jullie begrijpen waar ik heen wil.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten