Jan Dijkgraaf rekent in zijn 99 woorden af met de paginagrote steunverklaring voor schrijver Pim Lammers

Jan Dijkgraaf rekent in zijn 99 woorden af met de paginagrote steunverklaring voor schrijver Pim Lammers

Opiniefeb 13, 11:00
Iedereen vindt er wat van van de kwestie Pim Lammers. De schrijver die acht jaar geleden iets heel fictiefs schreef over pedofolie wordt nu bedreigd omdat hij nu het gedicht voor de Kinderboekenweek wilde gaan schrijven. Politiek correct Nederland vindt het nodig om Lammers met een paginagrote advertentie te steunen. Dijkgraaf legt in zijn 99 woorden uit waarom hij dit verschrikkelijk hypocriet vindt. 
De stukjesschrijver uit Eesterga legt uit waarom zijn naam niet bij de steunbetuiging staat oor Pim Lammers. Dijkgraaf verklaart dat hij er tussen had kunnen staan omdat hij 3 boeken en boekjes, waarvan twee bestsellers en wat sellers heeft geschreven. Maar hij doet nooit mee aan deze flauwekul. De reden is simpel Dijkgraaf vindt deze mensen verschrikkelijk hypocriet. Deze ondertekenaars waren muisstil toen Pim Fortuyn en Theo van Gogh werden vermoord en er een aanslag werd gepleegd op Salman Rushdie.  
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is aan ons, als samenleving, om op te staan voor de vrijheid van meningsuiting. Niet alleen opstaan voor de mensen die bij onze bubbel horen. De vrijheid van meningsuiting geldt voor iedereen en is daarom een groot goed. Ook Jan Dijkgraaf stipt terecht aan dat deze ''grote voorvechters van de vrijheid van meningsuiting'' die nu opstaan om Pim Lammers te verdedigen er geen moeite mee hebben om niet op te komen voor mensen met een mening die niet bij de gevestigde orde horen. Nee deze hypocrieten ondertekenaars willen juist politieke partijen censureren of verbieden omdat zij de politieke boodschap van deze partijen niet kunnen verdragen. Aan hen heb ik ook een boodschap, de vrijheid van meningsuiting is geen eenrichtingsverkeer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten