Rancuneuze VVD'ers noemen lastige Pieter Omtzigt ‘ons eeuwige slachtoffertje’. Bah!

Rancuneuze VVD'ers noemen lastige Pieter Omtzigt ‘ons eeuwige slachtoffertje’. Bah!

Politiekfeb 13, 10:00
De verkiezingsstrijd lijkt nu echt begonnen. VVD'ers vinden het daarom om Pieter Omtzigt weg te zetten als het eeuwige slachtoffer. De VVD heeft te veel last van de terriër Pieter Omtzigt die zich vastbijt in veel lastige dossiers, zoals de toeslagenaffaire.
VVD’er Lucia Nuijts vindt het nodig om Omtzigt even weg te zetten als ‘ons eeuwige slachtoffertje.’ Daarom klapt Ralf Sluijs van Hart voor Den Haag er bovenop en hij twittert: ''En dan het Kamerlid die het hardste voor jullie knokt en geknokt heeft, Pieter Omtzigt, wegzetten als ‘ons eeuwige slachtoffertje’. Zo vies en onder de gordel. Bah.'' Meer mensen vragen op Twitter zich hier hardop af of dit de nieuwe bestuurscultuur van de VVD is. Of is dit altijd zo geweest? Zo kan er toch niet met mensen worden omgegaan> Omtzigt en Renske Leijten (SP) kleineren omdat deze een groot schandaal aan het licht brachten. Wat een schande!
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
"Waar gehakt wordt, vallen spaanders" De slachtoffers maken niet uit, daar stappen wij wel overheen, geen probleem. Is dit het nieuwe motto van de oh zo beschaafde VVD? De VVD op een bedenkelijk niveau is aanbeland. Als dit je achterban is dan heb je geen vijanden meer nodig. Hier wil je toch als kiezer toch niet meer bij horen? De VVD begint steeds meer op de oude PvdA te lijken. Niet gek de halve PvdA is electoraal overgelopen naar de VVD. De VVD is net zo zuur en gemeen geworden als de PvdA onder Melkert destijds. Gaat de premier hier ook afstand van nemen? De kiezer weet wat ze te doen staat op 15 maart, stem ze weg!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten