leon de winter

Leon de Winter waarschuwt QR-coronapasje is opmaat naar een tirannieke toekomst

Opiniejun 14 2023, 21:00
De column van Leon de Winter in De Telegraaf trekt terecht veel aandacht. In zijn betoog waarschuwt hij voor een beangstigende toekomst waarin controle en tirannie de norm zullen worden. Het voorgenomen "digitaal Covid-19-certificaat" van de Europese Commissie en de World Health Organization wordt gepresenteerd als een middel om wereldwijde gezondheidsgevaren, waaronder pandemieën, aan te pakken. Maar wat zijn de werkelijke gevolgen van dergelijke maatregelen?
De Winter stelt terecht de vraag hoe de staat de controle over ons dagelijks leven verder zal uitbreiden. Als we geacht worden ons te houden aan strikte regels, zoals het verblijven binnen onze "15 minuten-wijken" en het beperken van onze aankopen, hoe zullen deze beperkingen dan gehandhaafd worden? Hij suggereert dat gezichtsherkenningscamera's en geavanceerde surveillance technologieën ons op de voet zullen volgen, terwijl elke vorm van oppositie meteen geregistreerd kan worden.
Het is verontrustend om te bedenken dat ons dagelijks leven steeds verder onder een vergrootglas komt te liggen. Het idee dat onze aankopen geannuleerd kunnen worden als we ons maandelijkse CO2-budget hebben overschreden, roept het beeld op van een totalitaire samenleving waarin individuele vrijheden steeds verder worden ingeperkt. Dit is geen dystopische fantasie, maar een angstaanjagende realiteit die ons te wachten staat.
Het QR-coronapasje is slechts het begin van een reeks maatregelen die onze persoonlijke vrijheid en privacy in gevaar brengen. Wat begon als een tijdelijke noodmaatregel om de pandemie te bestrijden, kan snel uitgroeien tot een permanent systeem van controle en onderdrukking. Het is belangrijk dat we kritisch blijven en ons bewust zijn van de potentiële gevaren die deze ontwikkelingen met zich meebrengen.
De Winter waarschuwt terecht voor de mogelijke invoering van een "Central Bank Digital Currency" (CBDC) door de Europese Centrale Bank, waarbij ons financiële leven volledig onder controle komt te liggen van de overheid. Als deze ontwikkelingen ongehinderd doorgaan, zullen onze vrijheden en privacy verder worden ingeperkt, zonder dat we nog enige zeggenschap hebben over ons eigen leven.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het is tijd dat we de consequenties van deze maatregelen serieus nemen en ons verzetten tegen de erosie van onze fundamentele rechten en vrijheden. We moeten opkomen voor onze privacy, individuele keuzevrijheid en het behoud van een vrije samenleving waarin we niet constant onder surveillance staan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten