yesilgoz

Minister Yeşilgöz zet de puntjes op de 'i': Seks met dode mensen wordt verboden!

Politiekjun 14 2023, 22:00
Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yeşilgöz (VVD) heeft besloten om 'seksuele gedragingen met overleden personen' strafbaar te stellen. Het lijkt bijna onvoorstelbaar, maar blijkbaar was deze specifieke vorm van menselijk contact nog niet expliciet verboden in het Wetboek van Strafrecht. Gelukkig neemt minister Yeşilgöz het heft in eigen handen en zorgt ze ervoor dat dit hiaat in de wet wordt rechtgezet.
Voormalig minister Grapperhaus (CDA) leek geen prioriteit te geven aan dit onderwerp, maar na enige aansporing van Lilian Helder (PVV) is er dan toch onderzoek verricht en is het nu tijd voor actie. Het is natuurlijk een situatie die ons allen met stomheid slaat, maar het is belangrijk dat we de ernst van de zaak niet uit het oog verliezen.
Minister Yeşilgöz geeft aan dat het belangrijk is om een duidelijk signaal af te geven dat dergelijke seksuele gedragingen en andere vormen van fysieke lijkschennis niet worden geaccepteerd in onze samenleving. Het leed dat nabestaanden hiermee kan worden aangedaan, is groot en we moeten ervoor zorgen dat zij zich beschermd voelen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Laten we hopen dat deze nieuwe wet een afschrikwekkende werking heeft en dat mensen zich bewust worden van de grenzen van fatsoen en respect, zelfs na het leven. Laten we het onderwerp met de nodige ernst benaderen en tegelijkertijd niet vergeten om af en toe een knipoog te geven naar de absurditeit van het nieuws. Want laten we eerlijk zijn, soms is de werkelijkheid vreemder dan fictie. Dat er echt mensen zijn die erop kicken om seks te hebben met lijken is gewoon weg absurd!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten