mark jongeneel dagelijkse standaard column

-Mark Jongeneel- De conservatieve stem wordt vermoord in Nederland

Opinieapr 24, 13:00
Elke keer als je denkt dat het niet erger kan, slaat de linkse kliek je weer om de oren met hun dictatuur van politieke correctheid. Wilders moet zich bijvoorbeeld alles laten zeggen door Frans Timmermans. Maar ojee als Wilders terugslaat dan schreeuwt de politiek correcte goegemeente moord en brand! De conservatieve kiezer, die stille meerderheid die Nederland daadwerkelijk opbouwt en onderhoudt, wordt keer op keer bedrogen. Wij, de ruggengraat van dit land, worden in de steek gelaten door een elite die meer om zichzelf geeft dan om het volk dat ze zouden moeten dienen. Nee eigenlijk zijn wij alleen goed om keurig als een moderne slaaf braaf belasting te betalen en voor de rest moeten wij ons bek houden!
We volgen keurig de wetten, betalen onze belastingen, en hoe worden we beloond? Met minachting en uitsluiting. Onze stemmen, uitgebracht in de hoop op verandering, worden genegeerd of erger nog, bespot. Het is een farce, een parodie op democratie waarin alleen de 'juiste' meningen—lees: links-liberale dogma's—gehoord en gevierd worden.
Neem nu de eindeloze stroom van beleid dat ons wordt opgedrongen, beleid dat onze cultuur ondermijnt, onze economie verstikt, en onze kinderen indoctrineert met waarden die haaks staan op alles waar wij voor staan. Zij die durven te spreken worden gelabeld als racisten, xenofoben, of erger. Dit is geen vrije samenleving; dit is een ideologische gevangenis. Nederland transformeert door de globalistische elite naar een open inrichting.
Dus wat is het antwoord? Moeten we blijven zitten en toekijken hoe onze rechten worden vertrapt, onze geschiedenis wordt herschreven, en onze toekomst wordt verkocht? Absoluut niet. Het is tijd voor een echte conservatieve revolutie. Het is tijd om de ketens van deze linkse overheersing af te werpen en te vechten voor onze waarden, onze rechten, en onze toekomst. Thierry Baudet heeft gelijk het wordt tijd voor een mars door de instituties.
We moeten ons mobiliseren, ons verenigen en terugvechten met alle geweldloze middelen die ons ter beschikking staan. Laat de volgende verkiezingen niet alleen een stemming zijn, maar een strijdkreet. Voor te lang hebben we toegestaan dat de linkse elite ons dicteert hoe we moeten leven, denken en spreken. Dat eindigt nu. We nemen niet langer genoegen met kruimels; we eisen de hele taart op.
Sta op, conservatief Nederland, en neem terug wat van ons is. Laat je stem horen, luid en duidelijk, en laat de linkse tirannen sidderen. Dit is onze tijd, en wij zullen niet wijken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten