-Michel Mulder- 'De staat van onze planeet'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'De staat van onze planeet'

Er is veel om te doen de laatste tijd, ons eetpatroon en de flatulentie buien van de koetjes, die de natuur en de wereld in haar geheel naar de afgrond zullen brengen... in een soort van apocalytisch-achtig einde.

Van Jan - zeiloor - Paternotte tot Tjeerd Grootheidswaanzin, en van Jesse Klager - ja ik weet het, die pik ik even - tot Atje Uilskuiken, allemaal zijn ze de mening toegedaan dat ons lapje vlees, onze jaarlijkse vakantie, ons warme douchje en het geschijt van Klara5, ons Waterloo zal worden.

Maar hoe zit het nu echt met de staat van de wereld, de natuur en de herseninhoud van al die linkse klimaatknuffelaars, als we als rode draad de begrippen macht en geld erbij betrekken?

Er zijn op deze aardbol in totaal - voor zover bekend - 2087 kernproeven gedaan - atmosferisch, ondergronds, bovenatmosferisch en onderwater - en nog steeds is dit rare ronde bolletje niet gesmolten, loopt het water niet weg uit kernkraters en hebben we nog steeds een dampkring die geen effecten vertoont van een leeglopende ballon.

Of het nu de Europese Unie, die verziekte dictatuur aan de overkant van de plas, de voormalig Sovjetunie of oom Lee, uw lokale Chinees betreft, men heeft allemaal kernproeven gedaan ten bate van de wapenwedloop en het verdienmodel van de wapenindustrie. En niet één regeringsleider maakte zich daarbij druk om het effect op het milieu, laat staan het effect op de mens... waar ze in Frans-Polynesië nog steeds 'dankbaar' voor zijn.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het krankzinnige wereldwijde klimaatbeleid is slechts het zoveelste verdienmodel waarmee dictatoriale overheden het geld uit onze zakken willen jatten, en er ligt geen enkele daadwerkelijke zorg voor natuur en de mens aan ten grondslag.

Als morgen de wapenwedloop weer van start gaat - wat zeer goed mogelijk is - dan is er geen één regeringsleider die nog omkijkt naar de staat van natuur en mens, omdat de kernproeven dan weer hét instrument zijn voor hun nooit te stillen machtshonger, geldhonger en het tevreden stellen van hun narcistische en psychopatische karakters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer