-Michel Mulder- Een bullseye briefje aan Rabin Baldewsingh

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- Een bullseye briefje aan Rabin Baldewsingh

Beste Nationaal Opzweper voor Discriminatie en Racisme,

Zonder het te weten - maar dat is bij jullie semi-intellectuelen altijd zo - heb jij de racisme-discussie teruggebracht tot zijn feitelijke waarheid....... het zit tussen de oren.

Nou bedoel jij uiteraard niet dat het tussen de oren van al die 'racisme slachtoffers' zit, maar als gemeengoed tussen de oren van de racisme daders, maar het begin is er.

Als we kunnen vaststellen dat dat hele racisme gezeik tussen de oren zit, dan is het een kleine stap naar het erkennen van het feit dat het tussen de aan het hoofd geplakte kroepoekjes - of is dat weer racistisch - van de slachtoffertjes zit, en niet tussen die van de vermeende 'daders.'

Als we op ensie.nl kijken, dan valt er over dit onderwerp te lezen:

het zit tussen de oren

BETEKENIS & DEFINITIE

(1987) (inf.) het is psychisch. Vaak gezegd m.b.t. allerlei ziektes, waarbij dan geïmpliceerd wordt dat je de ziekte in kwestie aan jezelf of aan je 'persoonlijkheidsstructuur' te danken hebt. De genezing moet als het ware bewerkstelligd worden in het hoofd (tussen de oren). De ziekte wordt herleid tot een verkeerde manier van denken.

Bij een uitspraak die 'tussen de oren' bevat, is er altijd sprake van het algemene denkbeeld dat de patiënt - lees: de immer beledigde 'kroepoekjes' - zich zaken inbeeldt die er niet zijn, oftewel lijdt aan 'waandenkbeelden.'

Als je beweert dat de Nederlandse samenleving van racisme aan elkaar kleeft, dan is dat een groter waanbeeld dan dat Rutte een oprechte volksvertegenwoordiger is, en dus een niet zo bijster goed standpunt.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Tussen de oren, is een typering die - in die zin - nooit bij daders voorkomt, want die doen iets of niet, maar beelden zich dat niet in..... want slechts de inbeelding ervan zou ze geen dader maken. Punt.

Nederland is niet het hoofdkwartier van een KKK-achtig gedachtegoed, het is slechts een land waar de linkse multicultifetisj volkomen mislukt is, en hele invasiehordes medelanders weigeren te integreren, en deze weigering verpakken in een cadeaupapiertje genaamd racisme.

En waarom dan een cadeaupapiertje zul je je misschien afvragen? Omdat racisme puur een verdienmodel is geworden voor slachtoffers, die weigeren verantwoording te nemen voor het falen in eigen leven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties