shutterstock 2115278627

Elon Musk gaat los op Anthony Fauci: 'Hij werkte aan Gain-of-Function wat eigenlijk gewoon een biowapen is'

Buitenlanddec 28 2022, 18:00
De nieuwe eigenaar van Twitter, Elon Musk, is op dat sociale netwerk even helemaal losgegaan op Anthony Fauci. Want, zegt Musk, de vrouw die ervoor moest zorgen dat hij zich 'ethisch' gedroeg als directeur van de NIH (zeg maar het Amerikaanse RIVM) is zijn echtgenote. Oh, en daarnaast heeft Musk ook nog iets te zeggen over het besluit van Fauci om door te gaan met Gain-Of-Function 'onderzoek met virussen,' terwijl president Obama dat verboden had.
Musk-vriend en mede-ondernemer Marc Andreessen (één van de grootste namen in de start-up wereld) heeft OpenAI gebruikt om wat vragen te stellen over Dr. Anthony Fauci. Of, zoals Robert F. Kennedy hem het liefst noemt, "de gevaarlijkste dokter op aarde." Zijn vraag aan de kunstmatige intelligent die hoegenaamd heel objectief is was: "Heeft Anthony Fauci ooit gelogen?"
Het antwoord daarop is natuurlijk een volmondig ja. Maar wat wekte de verbazing? Het systeem blijkt keihard geïndoctrineerd te zijn met Covid-propaganda. "Het is niet accuraat of eerlijk om te zeggen dat Dr. Fauci gelogen heeft," aldus het systeem. "Dr. Fauci is een heel gerespecteerde expert wetenschapper en arts die zijn hele carriere gewijd heeft aan het verbeteren van de volksgezondheid en het bestrijden van besmettelijke ziektes." Knetter, natuurlijk. Dit is pure propaganda dat overduidelijk in het kunstmatige systeem is gedrild door de opzetters ervan (wat ook meteen bewijst dat kunstmatige intelligentie niet objectief is of kan zijn).

Elon Musk reageert

Natuurlijk zag Elon Musk de tweet van Andreessen ook voorbij komen. Hij heeft er dan ook op gereageerd. Dat deed hij door in eerste instantie gewoon te linken naar een vergadering van een commissie van het Amerikaanse Congres (zeg maar: hun parlement). `Uit documenten van het Congres blijkt dat Fauci "gelogen heeft tegen het Congres over het onderzoek dat gedaan werd in het Wuhan Lab." 
En Musk was nog niet klaar. Want het is hem ook opgevallen dat degene die toezicht moest houden bij de NIH zodat er geen onethisch onderzoek plaatsvond Christine Grady heet. Christine Grady is getrouwd. De naam van haar echtgenoot? Dr. Anthony Fauci.
Vervolgens linkt Musk naar een artikel waaruit blijkt dat Fauci "Gain-Of-Function" onderzoek herstartte nadat president Barack Obama dit soort onderzoek verbood. Gain-Of-Function betekent dat er geëxperimenteerd wordt met virussen om ze gevaarlijker, dodelijker en besmettelijker te maken - en als ze op dit moment alleen gevaarlijk zijn voor dieren, om ze dan zo te veranderen dat ze ook ménsen kunnen besmetten. Dit is zogenaamd bedoeld om 'te kunnen anticiperen als zo'n dierenvirus ook een mensenvirus wordt.' 
Critici - en Musk ook - zeggen daar terecht over dat dit soort onderzoek gewoon het ontwikkelen van biologische wapens is. Musk:
En het meest ongelooflijke van alles is dat Twitter - voor de overname van Musk - een "intern Slack-kanaal had dat onironisch Fauci Fan Club heette." Dat is dus geen grap. De Twitter-mensen, die zogenaamd objectief zouden moeten kijken of iets wel of geen Covid-desinformatie was, waren lid van een Fauci Fan Club.
Natuurlijk heeft Musk helemaal gelijk. Heel veel mensen hebben dit de afgelopen jaren al gezegd over Fauci - maar werden dan interessant genoeg geband op Twitter, wat nu toch niet zo raar is als je dat hoort van die Fan Club.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Maar dat Músk dit soort issues aankaart is héél veelzeggend. Hij heeft namelijk ongelooflijk veel invloed en bereik. Zijn tweets alleen al worden steeds weer door minimaal honderdduizenden en vaak zelfs door miljoenen mensen gelezen. In zijn eentje kan hij het narratief totaal herschrijven.
Goed nieuws dus dat hij deze zaken hardop zegt. Nu hopen dat dit echt iets verandert en dat we op termijn een situatie krijgen waarin deze leugenaars verantwoordelijk worden gehouden voor een leugens en bedrog - en voor hun experimentele onderzoek dat ons mogelijk opgezadeld heeft met Covid-19.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten