Filmpje! Laat de voorspelbare oudejaarsconferences van de Breij en Weijers links liggen en kijk naar de alternatieve oudejaarsconference van Chris van der Ende

Cultuurdec 28 2022, 17:00
Laat de voorspelbare oudejaarsconferences van Claudia de Breij en Guido Weijers links liggen en kijk naar de alternatieve oudejaarsconference van Chris van der Ende op 31 december. In deze unieke show wordt er zonder politiek correct gelul de beuk er ingegooid naar de huidige staat van ons land, met onderwerpen als de inflatie, de boerenprotesten, de energiecrisis en de woke waanzin.
In plaats van een eerlijke en objectieve blik op de huidige situatie in ons land, krijgen we voorspelbare shows vol politiek correct gelul bij de Claudia de Breij en Guido Weijers. Bij de inflatie wordt de schuld gegeven aan de Russen, de boeren worden afgeschilderd als fout, het klimaat wordt heilig verklaard, de energiecrisis wordt weer de schuld gegeven aan de Russen, en de wokebeweging wordt als een puntloze irritatie afgedaan. En dat terwijl de ene politieke rel na de andere de schuld wordt gegeven aan "extreemrechts". Je kan je klok er ook gelijk opzetten dat Elon Musk, Trump en Baudet worden af gezeken. Je kan het haast uittekenen.
Het is tijd om ons te verzetten tegen dit soort politiek correct gedoe en te kiezen voor een oudejaarsconference die een eerlijke en scherpe blik werpt op de huidige situatie in ons land. Laat de oudejaarsconferences van Claudia de Breij en Guido Weijers links liggen en kijk naar een alternatief dat een eerlijke en objectieve blik biedt op de huidige situatie in Nederland. Het is tijd om te kiezen voor een oudejaarsconference die de waarheid vertelt, in plaats van politiek correcte propaganda. Schakel daarom in op de alternatieve oudejaarsconference van Chris van der Ende. Verwacht hier geen klassieke cabaret met muziek of moralistische lessen, maar een humoristische en scherpe blik op de huidige situatie in Nederland.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Chris van der Ende neemt samen met u graag mee in een avond vol satire en humor. Dit is de oudejaarsconference die u niet wilt missen. Kijk op 31 december naar de Alternatieve Oudejaarsconference 2022 op café Weltschmerz. Deze show start vanaf 18:00 uur online. Laat de heilige huisjes links liggen en kijk naar deze unieke show.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten