screen shot 2023 06 13 at 110408

-Michel Mulder- Een inlichtingenbriefje aan Pieter Cobelens

Opiniejun 13 2023, 18:00
Beste broer van Ferd Grappighaus,
Er wordt in de wereld vaak hoog opgegeven over de Nederlandse inlichtingendiensten, die dat clubje van James Bond bijna op amateurs doet lijken.
Of het nu gaat over het verstrekken van dé tip over de vermeende banden van Trump met de Russen, of over het verzamelen van anti institutioneel extremisme data - ja het is een mond vol - onze boys, girls en genderverdwaasden van de AIVD, MIVD en NCTV draaien er hun woke-handjes niet voor om.
Na jouw actieve - mag je dat zeggen, over een spion? - carrière bij de MIVD, is ook voor jou het grote graaien begonnen, en waar doe je dat beter dan aan de talkshowtafels van de linkse incestueuze sekte genaamd 'Hillywood.'
Met enige regelmaat zien we dus jouw groteske kale kneiter ons beeldscherm vullen - als vervanging van die kale plaat van je 'broer' - waarbij jij - wederom, net als je 'broer' - de grootst mogelijke onzin uitkraamt over werkelijk ieder onderwerp, of het nu de veiligheid van het land betreft, of de houdbaarheidsdatum van de katholieke hosti.
Volgens jou moeten wij, de onder Mark Rutte zijn dictatuur kreunende en zuchtende Nederlander, niet zo zeiken.......... omdat het in dit land ont-zet-tend goed gaat.
Ten eerste wil ik even een zijstapje maken, en het even over een woordelijke verkrachting hebben, die bij de bovenonsgestelden blijkbaar de nieuwe 'shit' is. Het juiste woord is nog steeds fucking, en niet fokking, of facking zoals die lieve gravin dat uitsprak in dat - echt niet - gescripte filmpje. (adem in, adem uit Michel)
Dan het feitelijke bewijs dat die groteske kale plaat van jou, de bitterballen vretende VVD'ers en de hofhouding rondom Kaag echt in hun eigen bubbel leven, een bubbel die een apart universum vormt in Nederland... zo ongeveer als de 'gated community's' in bijvoorbeeld Beverly Hills.
Het gaat zo ont-zet-tend goed in Nederland dat vanaf 2024 er 230.000 kinderen in armoede opgroeien, een stijging van 6,1 naar 7,1 procent.
Het gaat zo ont-zet-tend goed dat de algehele armoede, dus niet alleen onder kinderen, in dit 'rijke en welvarende' land fors toeneemt.
Het gaat zo ont-zet-tend goed in dit land, dat steeds meer ondernemers failliet gaan, of vrijwillig de pijp aan Maarten geven.
Het gaat zo ont-zet-tend goed in dit land, dat steeds meer Nederlanders kampen met psychische klachten.
Het gaat zo ont-zet-tend goed in dit land, dat steeds meer jongeren zelfmoord als enige uitweg zien.
Het gaat zo ont-zet-tend goed in dit land, dat zware geweldsdelicten onder jongeren fors toenemen.
Het gaat zo ont-zet-tend goed in dit land, dat een kwart van de Nederlanders 's avonds de deur niet meer opendoet als er gebeld wordt.
Het gaat zo ont-zet-tend goed in dit land, dat zes op de tien huishoudens niet, of moeilijk rondkomt.
Hoe kan het dan toch dat jij, bitterballen vretende VVD'ers en de hofhouding rondom Kaag constateren dat het zo goed gaat in Nederland, terwijl vanwege de toenemende armoede nog net niet de builenpest zijn herintreden heeft aangekondigd in de maatschappij?
Het antwoord daarop is simpel: omdat jullie allen leden zijn van dezelfde parasiterende en zichzelf verrijkende bubbelsekte. It's as simpel as that.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Wie aan de leden van de hofhouding van Lodewijk XVI de vraag stelde of het goed ging in Frankrijk, kreeg uiteraard te horen dat het 'excellente' ging. Alleen dacht het volk - en de guillotine - daar uiteindelijk toch iets anders over. Maar wees niet bevreesd, een guillotine waar formaatje bowlingbal XXXL onder past, die moet nog uitgevonden worden... dit ter luchtige afsluiting 😉
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten