screenshot 2023 06 09 at 153133

Uw Handtekening Kan Het Verschil Maken: Verzet Tegen De EU-Klimaatdoelen Van Timmermans

Politiekjun 13 2023, 17:00
In een tijdperk waarin elke stem telt, staan we aan de rand van een belangrijk keerpunt in onze samenleving. Vandaag hebben we uw hulp nodig om een krachtige boodschap te sturen naar onze politici in Den Haag. Deze boodschap gaat over een wet die ons allen aangaat: de EU-klimaatwet, ontworpen door Eurocommissaris Frans Timmermans. Het is hoog tijd dat wij onze stem laten horen en ons uitspreken tegen deze wet, die verregaande gevolgen kan hebben voor onze cultuur, economie en manier van leven.
De organisatie Cultuur Onder Vuur heeft een petitie opgezet tegen de klimaatdoelen van Timmermans, doelen die knettergek zijn. Deze doelen, ook bekend als de 'Green Deal', gaan de levensstandaard van burgers verlagen, de energiekosten drastisch verhogen en onze cultuur en identiteit bedreigen.
Dankzij uw geweldige inzet hebben we al 7.500 handtekeningen verzameld, een getuigenis van de brede bezorgdheid en weerstand tegen deze wet. Maar we zijn er nog niet. We hebben uw hulp nodig om de magische grens van 10.000 handtekeningen te bereiken. Bij 10.000 handtekeningen heeft de petitie écht impact en kan die overhandigd worden aan dames en heren in Den Haag - waarna die in actie kunnen komen omdat ze zich gesteund weten door het volk.
Met uw handtekening kunnen we een golf van verzet teweegbrengen. Elke handtekening telt. Elk persoon telt. U telt. We zijn er bijna, maar we hebben uw steun nodig om de eindstreep te halen. Met uw handtekening kunnen we degenen die ons vertegenwoordigen in Den Haag oproepen om in actie te komen. Om op te staan tegen de Green Deal van Timmermans. Om een halt toe te roepen aan het beleid dat potentieel schadelijk is voor onze samenleving.
Het kost u slechts een paar tellen om deze petitie te ondertekenen, maar uw handtekening heeft de kracht om een blijvende verandering teweeg te brengen. Het is tijd om op te staan en te laten zien dat we als burgers een stem hebben en dat we onze rechten en waarden zullen verdedigen.
Laat uw stem horen. Uw handtekening telt. Onderteken de petitie vandaag nog en help ons een sterker en meer verantwoordelijk beleid te vormen voor onze toekomst.
Sta met ons op, samen kunnen we het verschil maken!
Met vriendelijke groet,
Michael van der Galien
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten