dilan y

-Michel Mulder- Een kerstboodschap aan de minister van Justitie

Opiniedec 24 2022, 18:00
Beste Dilan,
Je zal het zelf wel niet doorhebben, maar jij hebt dé opmerking van zo ongeveer het gehele coronatijdperk gemaakt.
In een tweet om weer je politieke correctheid te laten zien zeg jij: 'Als we een specifieke groep mensen uitsluiten, tasten we onze menselijkheid aan,' en sla jij daarmee even de spreekwoordelijke spijker op zijn hypocriete coronadictaten-kop.
Wij hebben bijna 3 jaar mogen meemaken dat hele bevolkingsgroepen onder overheidsregie werden uitgesloten van de maatschappij - op basis van hun beroep op het recht van lichamelijke integriteit en vrijheid - maar daarbij hadden de Haagse potentaten geen enkele vorm van menselijke empathie, of het menselijke zelfinzicht dat jij in deze tweet wel toont naar de Joodse gemeenschap.
Waar was het beroep op de menselijkheid toen kleine kinderen zich buiten een zwembad aan moesten kleden, omdat hun ouders niet gevaccineerd waren?
Waar was het besef dat we onze menselijkheid aan het verliezen zijn, toen kleine kinderen het zicht op de Sinterklaas intocht onmogelijk werd gemaakt door geplaatste hekken? Waarop die kinderen en hun vaders ook nog eens gedwongen werden te vertrekken toen het kind in kwestie op de schouders van papa ging zitten zodat het nog iets kon zien?
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Waar was jouw 'opmerkzaamheid' betreffende uitsluiting, toen vele ouderen in eenzaamheid stierven, opgesloten als beesten vanwege de aangewakkerde overheids-angstporno voor een killervirus dat nog minder dodelijk bleek dan de griep?
(ver)Nederland is de afgelopen 3 jaar een uitsluitingsland bij uitstek gebleken, was het niet voor de aangewakkerde angst voor corona dan wel voor de aangewakkerde - en volkomen onterechte - angst voor extreemrechts. En dat uitgerekend jij, een onderdeel van deze uitsluitende en dictatoriale overheid, nu een beroep doet op de menselijkheid, is de moeder aller gotspes, en het teken dat jullie in Den Haag werkelijk alle schaamte voorbij zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten