-Michel Mulder- 'Een lief briefje aan Asha Ten Broeke'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'Een lief briefje aan Asha Ten Broeke'

Lieve Asha,

Ik begrijp dat de wereld er voor jou niet zo prettig uitziet, als je opgericht bent als een kruising tussen Maggie de Block - nee niet dat sap wat jij overduidelijk iedere dag nuttigt - en Annie de Rooij, maar moet je daarom werkelijk iedere blanke man haten?

Jij hebt als 'wetenschapsjournalist' o.a. psychologie gestudeerd, en het is daarom niet moeilijk in te schatten waar jouw obsessie voor de psychologie vandaan komt, gezien het feit dat jij - naar mijn bescheiden mening - zo gek als een deur bent.

Maar hoe gaan die sessies dan Asha, als ik vragen mag?

Heb je een apart kamertje ingericht in je - waarschijnlijk - vrijgezellenparadijsje, met een zelfgeknutselde klimaatbewuste IKEA-bank als middelpunt?

En wip je dan van stoel naar bank in je wisselende rollen van psycholoog en patiënt, of is deze handeling misschien wel niet nodig door wat broodnodige stemmetjes in je ietwat corpulente bolletje?

Kijk lieve Asha ik ken jou niet, en je interesseert me nog minder dan een platgetrapt stuk kauwgom op een enigszins verwilderd bospad, maar als je zoals jij full frontal de aanval opent op de blanke man, dan voel ik me toch geroepen om daarop te reageren. (in alle eerlijkheid 1 - 0 voor jou)

Ik heb altijd al een godsgruwelijke hekel gehad aan linkse nitwits die zich boven iedereen verheven voelen, maar ik heb nog een veel grotere hekel aan linkse nitwits die hun persoonlijke ellende als competenties uitdragen op hun politiek correcte cv, zoals daar zijn jouw autisme, jouw chronische ziekte en jouw vraatzucht....... eeeuh dik zijn.

Je positioneert jezelf daarmee als de Gordon der wetenschapsjournalisten, want naast de eeuwige vraag ben ik nou he, ho of bi, sparen jullie beide ook 'ziektes' of het de Max Verstappen zegels van de Jumbo zijn.

Wordt dit een ietwat sarcastisch, haatdragend en toch ook wel vrouwonvriendelijk - hoewel, vrouw - briefje? You betcha.

Ik word er zo langzamerhand namelijk kotsmisselijk van dat tuinbroekdragende wannabe-lesbo's als jij, de gehele blanke mannelijke bevolking een schuldgevoel probeert aan te praten, over zaken waar wij - bewezen - part nog deel aan gehad hebben.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

# Was ik bij de ontwikkeling van de atoombom? Ik kan het me niet herinneren.

# Heb ik slaven op mijn balkon gehouden, om daar katoen te plukken? Geloof het niet.

# Ben ik WO3 gestart? Nee, dat doen Rutte, Paternotte, Kaag en Sjoerdsma veel beter.

# Heb ik gezorgd voor een klimaatcrisis? Nou ik eet wel eens een bord chili, maar dat effect gaat na 2 dagen ruften gewoon verloren.

Ga dus lekker huis-tuin-en-keuken stukken schrijven over je overduidelijke voorliefde voor black trousersnake's en het kweken van je eigen shag onder je oksel maar laat mij als blanke man gewoon genieten van mijn onschuld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer