Screen Shot 2022 10 13 at 155556

-Michel Mulder- 'Thierry Aartsen, de leraar Nederlands van de VVD'

Opinieokt 13 2022, 16:45
Al rondom zijn aanstelling in 2018 heb ik een column geschreven over Thierry Aartsen, het ongeleide projectiel die namens de VVD de Tweede Kamer kwam 'verfraaien.'
Thierry is er één van "niet lullen maar gaten vullen, die de Nederlandse taal verrijkt heeft met - vrouwonvriendelijke - tweets als:
# Als je die bril op een lekker wijf zou zetten, zou ik m'n hond erop gooien!
#@MevrJonk. Wil jij met mij achter de bomen, in de bosjes of tegen de muur aan dan in Breda?
#wie is die chick met die bril in het publiek achter de debatterende senatoren (voor de whizzkids vast nog te vinden op internet)
Ietwat opruiende tweets als:
#een heerlijk avondje NAC: zwarte pieten in nac-shirts op het veld en 'ow Sylvana' van Rob van Daal door de speakers.
#Fijn. Bestel je een politiek-neutrale burgemeester, krijg je de PvdA-campagneleider van Aboutaleb. (voor de whizzkids vast nog te vinden op internet)
#waarom heeft een Nederlandse politieke partij allemaal Arabische tekens op voordeur van partijkantoor staan? # DENK. (voor de whizzkids vast nog te vinden op internet)
En ronduit schofferende tweets als:
#koken voor mijn 'keukenloze' familie Bowy en Jeanneke lijkt wel de daklozenopvang hier. (voor de whizzkids vast nog te vinden op internet)
#Gvd! Weer iemand voor de trein, kom dus niet verder dan Eindhoven! Zelfmoordenaars, word eens creatief!
En dan lijkt het de VVD een uitstekend idee om deze - naar mijn mening - smakeloze randdebiel als woordvoerder naar voren te schuiven, om aan te geven waar allochtone immigranten het beste beschaafd Nederlands kunnen leren.
Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies.
Ik kan u één ding zeggen, niet op het twitter-account van wandelende ramp Thierry Aartsen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten