shutterstock 2149144461

-Michel Mulder- ‘Wat als?’

Opinieokt 16 2022, 9:38
Wat als Garrelsweer, Zeerijp, Wirdum en Leermens dorpen waren geweest in Oekraïne, zou het dan ook 36 jaar duren voordat de schade financieel hersteld zou worden? Het antwoord is uiteraard nee.

Liesje Schreinemacher - de zoveelste volkomen onbekende VVD'er die blijkbaar met onze miljoenen mag strooien - geeft aan dat zij hoogstpersoonlijk alvast een cheque van 70 miljoen heeft afgegeven - er volgt dus meer - om de schade aan huizen van Oekraïners deze winter al te herstellen.

Met de winter in aantocht worden de problemen voor de Oekraïners alleen maar groter. Huizen, waterleidingen & verwarmingen moeten dringend worden gerepareerd. Bij de Wereldbank aangekondigd dat ik namens NL alvast € 70 miljoen ter beschikking stel, speciaal voor deze winter.

Image
288
Reply
Om u een beetje een idee te geven van de voorkeursbehandeling door dit kabinet, voor iedereen die geen Nederlander is: de laatste elfstedentocht werd gereden in 1997, een feit dat velen van ons slechts nog in een ver grijs geheugen hebben liggen.
In 1986, dus nog 11 jaar voor dat verre grijze verleden van die elfstedentocht, was de eerste aardbeving in Groningen, en zo lang loopt dit mensonterende traject al.
Uw huis ligt al 36 jaar in een aarbevingsgebied? Ach als overheid liegen wij ons door de jaren, en een parlementaire enquête heen, want tenslotte bent u maar een simpele, belastingbetalende Nederlander.
Uw huis ligt in het land van knuffeldier Zelensky? Alstublieft, alvast 70 miljoen en de rest komt eraan.
Dit is hoe Nederland met haar eigen burgers omgaat, en hoe graag Nederland het braafste knechtje van Amerika en de Europese Unie wil zijn.
Het 'hulpinfuus' voor Groningers is een oude roestige kraan waar af en toe een druppeltje schadevergoeding uit drupt, terwijl het linkse hulppakket voor Oekraïne een regendouche is, zonder de mogelijkheid tot uitschakelen.
Ik durf mijn hele vermogen - dankzij Rutte 0,0005 eurocent - erom te verwedden dat het geen 5 jaar - de Rutte winterslaap tussen 2013 en 2018 - duurt voordat Rutte op de hoogte is van bepaalde zaken betreffende Oekraïense schade.

Zelensky hoeft maar te piepen 'jump' en zijn Nederlandse groupie vraagt: how high?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten