screen shot 2022 08 18 at 21

Verse gezichten en doorbraken: Jan Dijkgraaf hoopt in zijn 99 woorden op verandering in de politiek

Opiniejul 12 2023, 11:00
Het politieke landschap van Nederland blijft maar veranderen, en Jan Dijkgraaf is niet bang om zijn mening te delen. In zijn laatste 99 woorden stelt hij dat we tot half november 2023 mogen hopen op een betere toekomst voor onze kinderen. Met een geamuseerde toon bekijkt hij de politieke ontwikkelingen en de mogelijke veranderingen die daaruit voort kunnen komen.
Dijkgraaf begint zijn betoog met een sarcastische verwijzing naar de "verse" gezichten binnen de gevestigde politieke partijen. Hij noemt de VVD, het CDA en het samenwerkingsgedrocht GroenLinks/PvdA als voorbeelden. Met een knipoog voegt hij toe dat het CDA alleen op de knieën moet gaan voor Hugo de Gladde (Hugo de Jonge red.) als ze echt kapot willen. Het is duidelijk dat Dijkgraaf zijn scepsis uit over de huidige politieke elite.
Hij vermeldt ook de BoerBurgerBeweging (BBB) en suggereert dat ze een verse toevoeging kunnen gebruiken, met premier Mona (Mona Keijzer red.) achter de hand. Dijkgraaf hoopt dat dit de doorbraak zal zijn die het 'partijkartel' uiteindelijk zal doorbreken. Hij lijkt te genieten van het idee dat er verandering op komst is.
Met een vleugje spot richt Dijkgraaf zich vervolgens op D66, waar hij een "tussenpaus" (Jan Paternotte red.) voorspelt die gedoemd is om te falen. Hij benadrukt dat de partij na al die jaren van wat hij noemt "burgerhaat" niet opnieuw succesvol kan zijn. Het lijkt erop dat Dijkgraaf geniet van de onrust en de mogelijke ondergang van D66.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Tot slot stelt Dijkgraaf de vraag: "En wat doet Pieter Omtzigt?" Hiermee verwijst hij naar het populaire Kamerlid dat bekend staat om zijn kritiek op de vastgelopen instituties en zijn strijd voor transparantie en rechtvaardigheid. Dijkgraaf houdt duidelijk rekening met de invloed die Omtzigt kan hebben op de politieke ontwikkelingen in Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten