Absurde uitspraak VVD voorzitter Eric Wetzels: Om de asielinstroom te beperken is "de enige remedie dat de VVD groter wordt"

Absurde uitspraak VVD voorzitter Eric Wetzels: Om de asielinstroom te beperken is "de enige remedie dat de VVD groter wordt"

Gisteren heeft VVD partijvoorzitter Eric Wetzels op radioprogramma Sven een absurde uitspraak gedaan. Volgens Wetzels is "de enige remedie om de asielinstroom te beperken dat de VVD groter wordt". Hiermee suggereert hij dat de VVD de enige partij is die in staat is om de asielcrisis op te lossen.

Dit is een absurde uitspraak, aangezien de VVD al 12,5 jaar de grootste partij van Nederland is en in die tijd zowel de premier als de bewindspersoon voor asielzaken heeft geleverd. Als de VVD echt in staat was om de asielcrisis op te lossen, dan hadden zij dat in de afgelopen jaren al moeten doen stelt onafhankelijk Kamerlid Pieter Omtzigt terecht.

Het is echter niet alleen de VVD die verantwoordelijk is voor de huidige asielcrisis. De oorzaken liggen veel dieper en zijn complexer dan een simpele verkiezingsbelofte. Er is een gebrek aan visie en leiderschap van de huidige regering, waardoor de ambtenaren de macht hebben en de asielcrisis niet wordt opgelost.

Het is tijd voor een echte oplossing, in plaats van politieke retoriek. Er moet een bredere aanpak komen, waarbij niet alleen de asielinstroom wordt aangepakt, maar ook de oorzaken van vluchtelingenproblematiek en de humanitaire situatie in de landen van herkomst. Alleen op deze manier kunnen we een einde maken aan de asielcrisis.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

We weten allemaal waar de macht ligt om de asielcrisis te beëindigen. Dat is bij de EU. Daarom is de enige optie een Nexit. Dan worden weer baas in eigen huis en bepalen we zelf wie ons land binnenkomt. Deze stap durft de Eurofiel Omtzigt nooit te nemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties