screen shot 2023 10 17 at 123750

Baudet en Dekker ontmoeten RFK Jr. in Amerika: Bouwstenen voor een internationale coalitie tegen het kartel?

Politiekokt 17 2023, 11:45
Twee vooraanstaande FVD'ers, Thierry Baudet en Ralf Dekker hebben in Nashville, Tennessee, niemand minder dan Robert F. Kennedy Jr. ontmoet: de sinds kort onafhankelijke kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap. Kan dit een stap zijn in de richting van een internationale samenwerking tegen het groeiende globalisme?
RFK Jr. heeft zich in de VS gedistantieerd van de mainstream benadering van de coronamaatregelen en heeft zich sterk gemaakt voor medische keuzevrijheid. Zijn boodschap, hoewel voor sommigen controversieel, vindt steeds meer weerklank, niet alleen in Amerika, maar ook daarbuiten.
Op het sociale mediaplatform X deelden zowel Baudet als Dekker hun impressies van de ontmoeting. Baudet schreef: "Op pad met presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. in Nashville, Tennessee.
Opnieuw verrast door de vele overeenkomsten tussen zijn verhaal en dat van FVD." Met een hint naar mogelijke toekomstige samenwerkingen voegde hij toe: "Binnenkort meer..."
Dekker, die zijn respect voor de Kennedy's nooit onder stoelen of banken heeft gestoken, voegde toe: "Altijd een groot bewonderaar geweest van de Kennedy-dynastie. Zeer vereerd en geroerd dat ik vandaag uitgebreid mocht spreken met Bobby Kennedy Jr. Een nauwe samenwerking tussen Trump en Kennedy Jr. zou een teken kunnen zijn van een groter verzet tegen het huidige politieke klimaat."

Altijd een groot bewonderaar geweest van de Kennedy-dynastie: zowel de moedige president John F. Kennedy (“JFK”) als zijn charismatische broer Bobby Kennedy werden in de jaren ‘60 vermoord. Waarschijnlijk omdat ze probeerden het militair-industrieel complex te breken en de…

Image
1.2K
Reply
Deze ontmoeting, tussen de FVD'ers en RFK Jr. - politici die kritisch zijn over het huidige globalistische traject - kan wel eens meer betekenen dan een simpele uitwisseling van ideeën. Het suggereert een mogelijke voorbode van een grotere internationale coalitie, gericht op het behoud van nationale soevereiniteit en het weerstaan van de druk van een steeds meer gecentraliseerde wereldorde.
Zal deze ontmoeting de kiem zijn van een nieuwe beweging die de grenzen overschrijdt?H
Interessant genoeg hadden Dekker en Baudet een paar dagen geleden ook al ontmoeten met belangrijke MAGA-persoonlijkheden als oud-generaal Mike Flynn en Eric Trump, één van de zonen van oud-president Donald Trump. Het lijkt er dus écht op dat hier iets gecreëerd wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten