Bij1: ''Nederland heeft ook een mensenrechtencrisis''

Bij1: ''Nederland heeft ook een mensenrechtencrisis''

Sylvana Simons, lijsttrekker van Bij1. Bron: Bij1 / Instagram.

Het aantal crises onder de slechtste minister-president van Nederland ooit, Mark Rutte, is niet meer op twee handen te tellen. Volgens de Marxisten van BIJ1 hoort daar ook de mensenrechtencrisis bij. Nederland behandelt asielzoekers onmenselijk. Bij BIJ1 staat Nederland duidelijk op de laatste plaats.

Je leest het goed Bij1 vindt dat er een mensenrechtencrisis is in Nederland. De partij van Sylvana Simons vindt dat in Ter Apel dagelijks de mensenrechten worden geschonden. Deze mensen zijn zielig omdat zij op de vlucht zijn. De meeste mensen die nu buiten slapen op het AZC terrein in Ter Apel zijn veiligelanders en dat zijn voornamelijk agressieve mannen. Deze gelukszoekers slapen nu in de regen, en de politie pakt een noodoplossing in de vorm van tenten ook nog eens af. Dat vindt Bij1 onmenselijk, barbaars en simpelweg onacceptabel. Nederland staat daardoor aan de verkeerde kant van de geschiedenis.

Dit zijn natuurlijk hele grote woorden van de Marxisten van BIJ1. Je kunt beter stellen dat het globalistische kabinet Rutte IV aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat door alleen maar crises te veroorzaken en niks op te lossen. De politie heeft de tenten ingenomen omdat zij het zicht wil houden over het terrein. Deze groep gelukszoekers bestaat namelijk grotendeels uit agressief tuig dat er niet voor terugdeinst om misdrijven te plegen in een afgesloten tent. Denk hierbij aan verkrachtingen, diefstal en brandstichting. Niet gek dat de politie daar het zicht over wil houden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De politieke partij BIJ1 is zelf een schandvlek in de parlementaire geschiedenis. Deze partij is opgericht om een rassenconflict te doen ontketenen tussen zwarte- en blanke mensen. Verder willen ze met hun geklaag Nederland opzadelen met herstelbetalingen aan Suriname en Indonesië. BIJ1 is gewoon een zeer foute politieke partij door Nederland en haar inwoners op de laatste plaats te zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties