WhatsApp Image 2022 07 04 at 12421 PM 3

Boerenorganisatie LTO trekt stekker uit landbouwoverleg met kabinet: Rutte IV moet nu zelf vuile handen maken!

Politiekjun 21 2023, 12:00
Het langverwachte landbouwakkoord tussen het kabinet en boerenpartijen is in duigen gevallen. Boerenorganisatie LTO heeft de onderhandelingen stopgezet, waardoor het kabinet-Rutte IV nu zelf maatregelen moet nemen om de landbouwsector in transitie te brengen. Heel slim van LTO leider van Sjaak van der Tak om de boel te laten ploffen anders had premier Mark Rutte hem voor de bus gegooid.
Het landbouwoverleg tussen het kabinet en boerenpartijen heeft een abrupt einde gekregen nu boerenorganisatie LTO de stekker uit de onderhandelingen heeft getrokken. Het conceptlandbouwakkoord dat op tafel lag, kan nu de papierversnipperaar in. Dit is een tegenvaller voor het kabinet-Rutte IV, dat gehoopt had op een breed gedragen akkoord om de landbouwsector ''duurzamer en toekomstbestendig'' te maken.
De beslissing van LTO om de onderhandelingen te stoppen, betekent dat het kabinet nu zelf maatregelen zal moeten nemen om de sector in transitie te krijgen. Het is een uitdaging die op hun bord ligt en waarvoor zij verantwoordelijkheid moeten nemen. Rutte en zijn kliek moeten nu zelf vuile handen maken en de boeren tegen zich in het harnas jagen.

Uiteindelijk zijn alle “onderhandelingen” met boeren gericht op één ding: onteigening. Als ze niet “vrijwillig” akkoord gaan met een uitkoopregeling worden ze gedwongen van hun land verjaagd. Met als achterliggende agenda: huisvesting voor migranten en radicale voedseltransitie.

1.6K
Reply
Niet iedereen betreurt echter het mislukken van het landbouwoverleg. Op sociale media uiten sommige individuen hun opluchting en uiten ze kritiek op vermeende onteigeningsplannen. Raisa Blommesteijn, presentatrice van Ongehoord Nieuws (ON!), benadrukt op Twitter haar zorgen over de onderhandelingen met boeren. Ze beweert dat deze in feite gericht zijn op onteigening en gedwongen uitkoopregelingen, met als achterliggende agenda de huisvesting van migranten en radicale voedseltransitie.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Ze zijn in de kern gericht op globalistische idioterie. Dezelfde idioterie die de volledige oorzaak is van deze desastreuze situatie waar we ons in bevinden. Het is totalitair gestoord wensdenken dat ten grondslag ligt aan deze belachelijke toestand en te weinig en te milde patriottische tegenspraak. Gelukkig zegt nu de LTO tot hier en niet verder!
d
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten