Screen Shot 2022 11 08 at 130835

Gidi Markuszower (PVV): ''Hoe kan het dat Yesligoz en Weerwind, voor de zoveelste keer, een levensgevaarlijke gek op de maatschappij loslaten?''

Politiekjun 21 2023, 11:00
De maatschappij is geschokt en woedend na de onthulling dat de 56-jarige Jamel L., die vastzit voor het fatale neersteken van een medewerkster van Albert Heijn in Den Haag, eerder dit jaar de voltallige rechtbank bedreigde. Dit schokkende nieuws werpt vragen op over de veiligheid en het falende rechtssysteem. Het PVV Tweede Kamerlid Gidi Markuszower heeft zijn verontwaardiging geuit en eist opheldering van de betrokken ministers.
De 56-jarige verdachte van de tragische steekpartij in de Albert Heijn in Den Haag heeft al eerder van zich laten horen in het criminele circuit. De Telegraaf heeft aan het licht gebracht dat Jamel L. eerder dit jaar Rotterdamse rechters met de dood heeft bedreigd. Desondanks werd hij kort daarna gearresteerd voor een diefstal in een supermarkt. Het Openbaar Ministerie heeft tevergeefs geprobeerd om L. te laten onderzoeken in het Pieter Baan Centrum.
Deze onthulling heeft tot grote verontwaardiging geleid bij het publiek en politici. PVV Tweede Kamerlid Gidi Markuszower uit zijn woede en begrijpt niet hoe zo'n gevaarlijke persoon vrij kon rondlopen. Hij plaatst vraagtekens bij de acties - of het gebrek daaraan - van de verantwoordelijke ministers op het gebied van Justitie en Veiligheid.
"Ministers Dilan Yesilgoz (VVD) en Franc Weerrwind (D66), wat doen jullie eigenlijk de hele dag?", vraagt Markuszower zich af. "Hoe kan het dat zij, voor de zoveelste keer, een levensgevaarlijke gek op de maatschappij loslaten?'' Markuszower eist een debat om opheldering te krijgen over dit falende systeem.
Deze nieuwe informatie werpt ernstige twijfels op over de veiligheid van de maatschappij en de effectiviteit van het rechtssysteem. Het is onbegrijpelijk dat iemand die rechters heeft bedreigd, vervolgens betrokken raakt bij een levensdelict. Burgers vragen zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren en welke maatregelen er genomen zullen worden om herhaling te voorkomen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Deze schokkende gebeurtenis benadrukt de dringende noodzaak van een grondig onderzoek naar de werkwijze van het rechtssysteem en de manier waarop potentiële gevaarlijke individuen worden behandeld. De veiligheid van de samenleving mag niet in gevaar worden gebracht door tekortkomingen in het systeem.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten