hanke bruins slot 2014

Bruins Slots absurde voornemen: Druk opvoeren op Israël terwijl Hamas het land terroriseert

Politiekmei 17, 15:30
Het demissionaire kabinet-Rutte IV lijkt vastberaden om hun internationale wangedrag voort te zetten, terwijl Nederland snakt naar de frisse wind van een nieuwe, daadkrachtige coalitie van PVV, VVD, NSC en BBB. Een van de laatste wapenfeiten van dit kabinet is het plan van demissionair minister Hanke Bruins Slot (CDA) om in de Europese Unie stappen te ondernemen tegen Israël vanwege de oorlog in Gaza. Dit laat duidelijk zien hoe dit demissionaire kabinet volledig de weg kwijt is.
Minister Bruins Slot wil met haar Europese collega’s praten over het associatieverdrag tussen de EU en Israël om de druk op de Israëlische regering op te voeren. Dit associatieverdrag, dat sinds 2000 van kracht is, versterkt de economische en politieke samenwerking tussen Europa en Israël. Het feit dat Nederland deze samenwerking nu ter discussie wil stellen, toont aan hoe ver verwijderd dit demissionaire kabinet is van de realiteit.
Israël voert een oorlog tegen Hamas, een terroristische organisatie die op 7 oktober vorig jaar een bloedige aanval uitvoerde waarbij bijna 1200 mensen omkwamen en meer dan 200 mensen werden ontvoerd. In plaats van Israël te steunen in hun rechtmatige verdediging tegen terreur, kiest het demissionaire kabinet ervoor om politiek correct te kletsen en de druk op Israël op te voeren.
Het offensief in Rafah, waar Israël de strijd tegen Hamas opvoert, is een noodzakelijke stap om deze terreurorganisatie te elimineren. Helaas ziet het demissionaire kabinet dit anders en noemt het een 'rode lijn' die politieke stappen vereist. Deze houding is een duidelijke indicatie van hun falen om de belangen van Nederland en haar bondgenoten te verdedigen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS bestrijden we de Machiavelliaanse Leviathan die we de EU noemen ELKE DAG opnieuw. De rest van de media aanbidden Brussel, wij niet. Vind jij ons tegendraadse geluid belangrijk? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de EU te ontmaskeren en te bestrijden.
Het is hoog tijd dat het demissionaire kabinet-Rutte IV plaatsmaakt voor een nieuwe coalitie die wél weet waar de prioriteiten liggen. De nieuwe coalitie van PVV, VVD, NSC en BBB staat klaar om de werkelijke problemen aan te pakken en een einde te maken aan de jarenlange zwakte en onzekerheid. Nederland heeft behoefte aan leiderschap dat de belangen van haar burgers en bondgenoten serieus neemt, niet aan politici die de internationale scene gebruiken voor hun eigen deugpronkerij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten