Christenhaat! 'BIJ1-vrijwilliger verscheurt Bijbel in Ter Apel, geeft bladzijden aan vluchtelingen om als servet te gebruiken'

Christenhaat! 'BIJ1-vrijwilliger verscheurt Bijbel in Ter Apel, geeft bladzijden aan vluchtelingen om als servet te gebruiken'

Een vrijwilliger die in Ter Apel maaltijden uitdeelde aan vluchtelingen heeft voor de ogen van die vluchtelingen een Bijbel verscheurd... om de bladzijden vervolgens aan hen te geven zodat ze die konden gebruiken als servet. Dit is christenhaat in actie. Deze persoon is lid van BIJ1 en stond zelfs voor die partij op de kandidatenlijst bij de meest recente landelijke verkiezingen. Schandalig!

Als iemand ook maar iets negatiefs zegt over moslims is BIJ1 er steevast als de kippen bij om 'islamofobie!' te roepen. Maar blijkbaar gaat die partij heel anders om met mensen die een hekel hebben aan christenen - want die idioten geloven vast dat het christendom een 'witte religie' is, wat natuurlijk je reinste onzin is, aangezien het juist heel groot is in Zuid-Amerika en, jawel, Afrika.

CVandaag (voorheen CIP.nl) bericht namelijk dat een vrijwilliger die in Ter Apel druk maaltijden uitdeelde aan vluchtelingen zich vreselijk misdragen heeft. Blijkbaar had de vrijwilliger een Bijbel. Die verscheurde vrijwilliger voor de ogen van de vluchtelingen... waarna de verscheurde bladzijden aan de vluchtelingen werden gegeven zodat die gebruikt konden worden "als servet."

Het gaat om de BIJ1'er Petra Kramer, die op Twitter bekendstaat als @kutheks. Van die nickname is geen letter gelogen. Op Twitter stelt dit gedrocht dat "Gristenfundies" Bijbels uitdelen bij het kamp. "Die [...] proberen we," schrijft Petra "tot servetten." Daarop zie je hoe er totaal kapot gescheurde Bijbel ligt.

Christenhaat! 'BIJ1-vrijwilliger verscheurt Bijbel in Ter Apel, geeft bladzijden aan vluchtelingen om als servet te gebruiken'

Dit is extreem ranzig gedrag... en het komt vandaan bij deze BIJ1-heks die volgens CVandaag in Ter Apel actief is, en dat onder meer doet 'met' hulporganisatie MiGreat.

Overigens zijn dit natuurlijk niet alleen anti-christelijke, hatelijke acties, maar het is ook nog eens bizar. Want die 'vluchtelingen' komen veelal uit landen waar de fundamentalistische Islam het voor het zeggen heeft. Het zijn vaak dus zelf moslims (of christenen!). Moslims - behalve die van de radicale ISIS-soort - hebben respect voor de Bijbel, dat ze zien als één van de drie heilige boeken (met de Torah en de Quran), die door God aan de mensheid gegeven zijn.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De kans dat je die vluchtelingen blij maakt door de Bijbel te verscheuren is dus nogal klein. En als er een paar vluchtelingen wél positief op reageren, dan zijn dat extremisten die je hoe dan ook niet in Nederland wil hebben omdat ze mogelijk een terrorismegevaar opleveren.

Natuurlijk heeft BIJ1'er Petra daar lak aan. Die 'kutheks' heeft zo'n hekel aan alles dat het fundament vormt van onze eigen cultuur, dat ze álles kapot wil maken.

Overigens stond Petratje niet alleen op de kieslijst van BIJ1, maar ze is ook echt een bekende bij die partij. BIJ1-leider Sylvana Simons retweette haar gisteren nog. Zo lief vindt ze de christenhatende heks.

Christenhaat! 'BIJ1-vrijwilliger verscheurt Bijbel in Ter Apel, geeft bladzijden aan vluchtelingen om als servet te gebruiken'

Wanneer komt Sylvana met een excuus voor dit wangedrag van haar partijgenoot?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
BIJ1 Sylvana Simons

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties