20211103 Tweede Kamer coronadebat 143

Coronafascisten Grapperhaus en De Jonge 'winnen' Big Brother Award: grootste schenders van de privacy

Politiekdec 13 2021, 10:50
Ferd Grapperhaus en Hugo de Jonge hebben voor de verandering eens een prijs gepakt waar ze werkelijk 'recht' op hadden: de Big Brother Award voor de grootste privacyschenders van het land. Eigenlijk had Mark Rutte er ook nog bij moeten staan, maar goed, deze twee zijn op zichzelf ook meer dan geschikt voor deze beschamende titel.
Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge heeft de publieksprijs gekregen van de Big Brother Award. Dit omdat hij op zieke wijze het coronatoegangsbewijs heeft ingevoerd; een 'bewijs' dat de nagel aan de doodskist van onze grondrechten is. En dus vond het volk dat hij deze prijs meer dan verdiende.
De vakjury van de Big Brother Awards mag ook een prijs weggeven. Die ging naar, niet schrikken, Ferd Grapperhaus, minister van Justitie en Veiligheid. Volgens de jury is de prijs dit jaar "een oeuvreprijs voor een hele rits aan misstappen die het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft begaan."

CDA'ers zijn privacyhaters

Natuurlijk valt er iets op als je naar deze twee mannen kijkt. Want, inderdaad, het zijn allebei CDA'ers. Zogenaamde christendemocraten - die overigens overduidelijk helemaal niets met het christendom hebben en ook al niet met ideeën als "democratie."
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
In normale tijden zou je zeggen dat het CDA zich kapot moet schamen. Helaas, dit zijn geen normale tijden, want het CDA heeft al heel lang geen schaamtegevoel meer. Dus de kans dat zich hier opeens kut over gaan voelen is nihil.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten