Screen Shot 2022 02 18 at 150527

D66 anti-democraten knetterboos: 'Tweederde lokale CDA'ers en VVD'ers sluiten FVD en PVV niet bij voorbaat uit!'

Politiekfeb 18 2022, 13:11
BNR heeft onderzoek gedaan onder lokale afdelingen van de VVD én het CDA. 44 hebben gereageerd. En wat blijkt? Hoewel 15 afdelingen FVD en PVV bij voorbaat uitsluiten denken 29 afdelingen daar heel anders over. Dit is tegen het zere been van D66-Tweede Kamerlid Joost Sneller. "Verbazingwekkend en zorgelijk!" noemt hij deze democratische houding van het meerendeel van de lokale VVD'ers en CDA'ers.
BNR Nieuwsradio berichtte enkele dagen geleden dat de overgrote meerderheid van de lokale CDA'ers en VVD'ers samenwerking met PVV en FVD niet bij voorbaat wil uitsluiten:
https://twitter.com/BNR/status/1493580071633928192
Een echte democraat zou het natuurlijk vreselijk vinden dat eenderde van de lokale 'christendemocraten' en 'liberalen' (hahaha) die partijen wél wil uitsluiten. Het is immers gewoon een schoffering van de kiezer.
Dat brengt ons bij D66-Tweede Kamerlid Joost Sneller. Deze fascistische gek die graag gezien wordt als democraat neemt juist het tegengestelde standpunt in. Meneertje Koekepeertje wil namelijk dat PVV en FVD niet door eenderde, maar door álle afdelingen van CDA en VVD worden uitgesloten. Blijkbaar is dat zijn totaal geschifte visie op 'democratie.'
https://twitter.com/Sneller/status/1494609229038166055
"Verbazingwekkend en zorgelijk." Dat is hoe een zogenaamde 'democraat' (met hoofdletter 'd' eigenlijk, want meneer is een partij-gek) denkt over hoe burgers stemmen. Want zo'n samenwerking kan er alleen komen, met FVD en PVV, als die daadwerkelijk in de raad worden gekozen... door u en mij.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
D66 is een buitengewoon enge partij geworden de afgelopen jaren. Het was al weinig soeps, maar tegenwoordig is het écht wanstaltig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten