Screen Shot 2022 09 21 at 124910

Een schokkende waarheid volgens Geert Wilders: onze leiders laten verkrachters en moordenaars ons land binnen

Politiekjan 14 2023, 14:00
Het is tijd dat we een einde maken aan de politieke correctheid en de waarheid onder ogen zien. Onze leiders hebben gefaald in het beschermen van onze burgers door onze grenzen open te houden voor verkrachters, moordenaars en criminelen. Geert Wilders van de PVV heeft dit terecht aan de kaak gesteld en premier Mark Rutte (VVD) hard aangepakt op Twitter nadat bekend werd dat een Syrische asielzoeker een Nederlandse vrouw heeft verkracht en mogelijk haar zelfs wilde doden.
Het is onbegrijpelijk dat onze leiders, zoals premier Mark Rutte, onze veiligheid op het spel zetten door onze grenzen open te houden voor verkrachters en moordenaars. Geert Wilders van de PVV Rutte keihard aangepakt op Twitter. En terecht, natuurlijk. 
Het recente nieuws dat een asielzoeker uit het azc Dronten, die verdacht wordt van een verkrachting in een park in Kampen, ook verdacht wordt van poging tot doodslag, is een schokkende herinnering aan de gevaren van open grenzen. Het 35-jarige slachtoffer was zichtbaar emotioneel tijdens de rechtszaak, terwijl de verdachte, geboren in Syrië, rustig op zijn stoel zat met een tolk die alles vertaalde in het Arabisch.
"Waarom laat u verkrachters en moordenaars ons land binnen?" vraagt Wilders dan ook logischerwijze aan Rutte. "Hoeveel vrouwen moeten nog het slachtoffer worden van uw open grenzen?"
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is tijd dat onze leiders hun verantwoordelijkheid nemen en onze grenzen sluiten voor degenen die ons land willen binnenkomen met slechte bedoelingen. Onze veiligheid en bescherming van onze burgers moet voorop staan. We kunnen niet toestaan dat onschuldige vrouwen slachtoffer worden van dit soort walgelijke misdrijven - puur en alleen omdat onze zogenaamde 'leiders' er bewust voor kiezen ze te bloot te stellen aan dit risico vanwege hun grotere immigratiedoelen.  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten