51992379151 ffe2fcb980 c

Extreemlinkse Partij voor de Dieren werkt samen met de terroristen van Extinction Rebellion

Politiekdec 22 2022, 16:00
Het is onacceptabel dat de Partij voor de Dieren samenwerkt met extremisten zoals Extinction Rebellion. Deze groep heeft zich in het verleden al schuldig gemaakt aan vernielingen en blokkades, en heeft daarmee aangetoond dat ze geen respect hebben voor de wet of het welzijn van anderen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Het feit dat de Partij voor de Dieren hun medewerking verleent aan dergelijke acties is zeer zorgwekkend. Deze partij zou zich moeten inzetten voor een duurzame toekomst, maar in plaats daarvan steunen ze groepen die de openbare orde verstoren en de gemeenschap kosten opleggen. Tweede Kamerlid Martin Bosma (PVV) ergert zich ook dood aan de terreur van Extinction Rebellion en vindt het een schande dat de Partij voor de Dieren hun ondersteunt in woord en daad. Op de foto bij de tweet van Bosma zie je namelijk de Partij van de Dieren Kamerleden Akerboom, Wassenberg en Van Raan.
Het is een uitzondering als klimaatactivisten zich aan de wet houden. De meeste klimaatactivisten zijn niet respectvol tijdens demonstraties. Het is onaanvaardbaar om samen te werken met groepen die de wet overtreden en anderen in gevaar brengen. De Partij voor de Dieren moet duidelijk afstand nemen van de acties van Extinction Rebellion en zich inzetten voor een duurzame toekomst op een verantwoorde manier. Als de Partij voor de Dieren hier geen afstand van neemt dan is het officieel een extreemlinkse partij.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het Openbaar Ministerie moet gaan onderzoeken of Extinction Rebellion kan worden bestempelt als een terroristische organisatie. Deze groepering is in een rap tempo aan het radicaliseren. Dit gaat van kwaad tot erger. Of moeten er eerst doden vallen? Eigenlijk hebben deze mensen hulp nodig. Ze zijn geestesziek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten