Fascistische Franse president Macron: 'Ongevaccineerden zijn niet-burgers, ik pest ze tot het bittere einde'

Fascistische Franse president Macron: 'Ongevaccineerden zijn niet-burgers, ik pest ze tot het bittere einde'

President Macron tijdens de presidentiële verkiezingen. Foto: Shutterstock: door Frederic Legrand - COMEO

De Franse president Emmanuel Macron heeft in een interview duidelijk gemaakt dat hij en de zijnen de overstap naar vol fascisme gemaakt hebben. Hij noemde ongevaccineerde Fransen namelijk "niet-burgers," en liet weten ze "tot het bittere einde" te zullen pesten.

Als je je afvraagt of onze opmerkingen over coronafascisme niet wat te ver gaan hoef je alleen maar kennis te nemen van recente uitspraken van Emmanuel Macron. In een interview met Le Parisien heeft de Franse president ongevaccineerde burgers namelijk op keiharde wijze de oorlog verklaard. Wat hem betreft zijn deze mensen tuig en moeten ze zo hard mogelijk worden aangepakt. En dat gaat hij doen ook.

Fransen die zich niet hebben laten prikken zijn, aldus Macron, "niet-burgers." Want búrgers dienen hun "verantwoordelijkheid te nemen." Op het moment dat een burger dat in Macrons ogen niet doet verklaart hij die persoon gewoon een niet-Fransman. Een niet-burger. Weinig meer dan een slaaf.

Ook liet hij weten dat hij ongevaccineerden continu, zo nodig jarenlang, zal blijven pesten. "Ik wil ze pislink maken," aldus de fascist. "Dat zullen we blijven doen, tot het bittere einde. Dat is de strategie."

Dat pesten gaat vooral gebeuren door "hen zo veel mogelijk de toegang tot activiteiten in het sociale leven te beperken," schepte Macron op in het gesprek.

"Hoe kunnen we dit in de kiem smoren? Door hen nog meer te irriteren. Ik ga ze niet in de gevangenis stoppen of ik ga ze niet met geweld laten inenten. Maar vanaf 15 januari kunnen ongevaccineerden niet meer naar een restaurant, geen koffie meer drinken in een café of naar het theater gaan."

Dit is natuurlijk ronduit fascistisch. En het ergste is dat hij zich er niet eens voor schaamt. Hij denkt - nee, wéét - dat hij dit soort uitspraken gewoon kan doen. Ja, een paar politici bekritiseren hem, maar hij en zijn mede-coronafascisten hebben zoveel macht vergaard dat ze hun ware aard niet eens meer hoeven te verhullen. Ze kunnen eerlijk zijn over wie en wat ze zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Wat natuurlijk helemaal niemand zal verrassen is dat Macron bekendstaat als "favoriet" van het World Economic Forum. Goh. Waarom zou dat toch zijn he?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties