screen shot 2023 02 11 at 105656

Filmpje! Congresvrouw Nancy Mace VERNIELT oud-Twitter-bazen: 'Hoe durfden jullie artsen te censureren!'

Politiekfeb 11 2023, 12:00
In Amerika zijn er in het Congres hoorzittingen met oud-topmanagers/bazen van Twitter. Die worden daar totaal gesloopt door kritische congresmensen omdat ze zich op wanstaltige wijze gedragen hebben tijdens de coronapandemie. Met name Congresvrouw Nancy Mace slaagde er op heerlijke wijze in om de gestoorde censuur van de Twittertoppers te exposen.
De afgelopen maanden heeft de nieuwe eigenaar van Twitter, Elon Musk, openheid van zaken gegeven over de censuur bij het bedrijf - en over de mate waarin Twitter samenwerkte met de Amerikaanse autoriteiten. Want ja, die samenwerking was heel intensief. De FBI en Twitter werkten gewoon samen om negatieve informatie (voor de staat) te censureren. Let wel, het gaat niet eens om foutieve informatie. Desinformatie. Misinformatie. Nee. Het ging om informatie die de overheid en Pfizer (maar ik herhaal mezelf) onwelgevallig was.
Nu die informatie op straat ligt zijn er in het door Republikeinen gecontroleerde Amerikaanse Huis van Afgevaardigden hoorzittingen over deze walgelijke praktijken. Daarbij wordt gekeken naar de censuur wat betreft Covid-19, en naar de Twitter-censuur van Hunter Bidens laptop verhaal. Dat verhaal werd totaal geblokkeerd, op aangeven van de FBI, maar nu weten we dat het verhaal écht was; dat het zijn laptop was, dat de video's en foto's van drugsgebruik en prostituees authentiek waren, en dat de documenten over mogelijke illegale activiteiten in Oekraïne (oeps!) ook echt zijn.
Tijdens de hoorzittingen, waar de hele oude Twittertop bij betrokken is, gaat het er hard aan toe. Met name Congresvrouw Nancy Mace pakte de oud-Twitteraars hard aan. En terecht, natuurlijk.
Want, vroeg ze aan de oud-Twitteraars: waar haalden ze de moed vandaan om extreem hoogopgeleide artsen het zwijgen op te leggen? Hebben zij zelf een medische achtergrond? "Nee, die heb ik niet," moesten ze toegeven. "Jullie censureerden Harvard-opgeleide artsen! Jullie legden hen het zwijgen op! Waarom dachten jullie dat jullie accurate informatie van Twitter konden verwijderen?!" 
Wat Maces aanvallen op de Twittertoppers nog indrukwekkender maakten is dat zijzelf een slachtoffer is van het 'coronavaccin.' Sinds ze zich twee keer heeft laten prikken heeft ze astma, trillingen, en hartpijn. "Ik heb grote spijt dat ik dit 'vaccin' heb genomen. Ik heb enorme spijt, en ik weet dat ik lang niet de enige ben met deze problemen." Maar, zei ze, de Twitterleiding censureerde dit soort informatie. En artsen die zeiden dat gezonde mensen niet het vaccin hoefden te nemen, maar alleen mensen die gevoelig waren voor Covid, werden het zwijgen opgelegd. Want, zeiden deze Twitterleiders, zij waren "desinformatie" aan het verspreiden.
Dit waren hoogopgeleide artsen met extreem veel ervaring. Die Twitterbazen, daarentegen, hadden geen enkele medische expertische.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ook de nieuwe Latina Congresvrouw Anna Paulina Luna pakte de Twittertoppers aan. En hard ook. Kijk maar:
De Twitter-bazen die aangepakt werden waren: Vijaya Gadde (de Indische vrouw in de video met Nancy Mace) Yoel Roth, en nog een paar anderen. Het waren echt de mensen die de leiding hadden bij Twitter, en die nauwgezet contact hadden met de FBI om andersdenkenden (qua verkiezingen én qua corona) massaal te censureren. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten