screen shot 2023 02 11 at 112030

Peter Gillis en Nicol Kremers bevestigen scheiding na geruchten van Roddelpraat

Binnenlandfeb 11 2023, 13:30
Het gerucht is bevestigd: Peter Gillis en Nicol Kremers zijn definitief uit elkaar. Na wekenlang ontkennen door het stel zelf, heeft Gillis via zijn Twitter account bekendgemaakt dat ze op vriendschappelijke basis uit elkaar zijn gegaan. Dat is apart. Want de twee ontkenden steeds dat hun relatie in de problemen zat - dit terwijl er wekelijks video's rondgingen van Nicolleke die lekker aan het smoezelen was met andere mannen.
De presentatoren van Roddelpraat, Jan Roos en Dennis Schouten, waren al lange tijd bezig geruchten te verspreiden over de vermeende scheiding. Volgens hen was de relatie tussen Gillis en Kremers al een tijdje aan het wankelen en ging Kremers regelmatig vreemd. Hoewel het stel dit altijd heeft ontkend, blijkt het nu toch waar te zijn.
Gillis heeft verder verklaard dat Kremers niet langer deel zal uitmaken van de vaste cast van de tiende seizoen van de realityserie Familie Gillis: Massa is kassa. Hij vraagt om begrip voor het feit dat ze even tijd willen nemen om dit te verwerken en verzocht om met rust gelaten te worden.
Roos en Schouten hebben bovendien beweerd dat Gillis aangeklaagd zal worden wegens wat zij "maffiapraktijken" noemen. Ze spraken eerder met iemand die beweert slachtoffer te zijn geworden van Gillis en onder meer martelingen heeft moeten verduren. Het is nog onbekend of deze aantijgingen bevestigd kunnen worden.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het nieuws over de scheiding van Gillis en Kremers zorgt voor veel ophef en verhoogt de nieuwsgierigheid naar de achtergronden en de verhalen over de vermeende maffiapraktijken van Gillis. Of deze geruchten waar zijn, zal de tijd moeten uitwijzen. Wat wel zeker is, is dat een einde is gekomen aan de relatie tussen de twee... en dat Roos en Schouten in ieder geval wat dat betreft 100 procent gelijk hadden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten