Screen Shot 2022 09 28 at 122331

Filmpje! De Tweede Kamer weigert debat over de verspreiding van de complottheorie over de 'Russian collusion' door de NPO

Politiekmei 18 2023, 11:00
Het is werkelijk ongelooflijk! De Tweede Kamer heeft een debataanvraag van Martin Bosma van de PVV over het verspreiden van nepnieuws door de NPO met betrekking tot de vermeende Russische samenzwering tussen Rusland en Trump geweigerd. Dit is niets minder dan een schandelijke daad van wegkijken voor de werkelijkheid. Het wordt hoog tijd dat we ons bewust worden van de manipulatie en propaganda die de NPO verspreidt, en ons afvragen waarom we jaarlijks maar liefst 1 miljard euro aan belastinggeld betalen voor deze misleiding.
Het is te bizar voor woorden. Terwijl de NPO zichzelf presenteert als een bastion van objectieve journalistiek, blijkt nu dat ze zelf de grootste complotdenkers zijn. Ze hebben alles bij elkaar gelogen over Trump en Rusland. En wat doet de NPO? Ze weigeren verantwoording af te leggen, ze weigeren het debat aan te gaan. In plaats daarvan willen ze Ongehoord Nederland verbannen vanwege vermeende "complottheorieën". Het is de wereld op zijn kop!
De NPO is niets meer dan een propagandakanaal van de Staat der Nederlanden. We betalen er zelf voor, meer dan 1 miljard euro belastinggeld per jaar. En wat krijgen we ervoor terug? Eenzijdige berichtgeving, manipulatie van feiten en een totaal gebrek aan journalistieke integriteit. De NPO wil geen echte journalistiek of verschillende meningen horen. Nee, ze willen alleen reclame maken voor hun eigen agenda. De mening van de globalistische elite wordt als de absolute waarheid beschouwd door de NPO.
Dit is een grove schending van de vrijheid van meningsuiting en een aanval op de democratie. De NPO zou een platform moeten zijn waarop diverse perspectieven en meningen gehoord kunnen worden. Maar in plaats daarvan hebben ze ervoor gekozen om hun eigen politieke agenda door te drukken en de waarheid te verdraaien. Dit is onaanvaardbaar!
Het is hoog tijd dat we de NPO ter verantwoording roepen. We moeten eisen dat er een einde komt aan deze desinformatie en manipulatie. Nederland verdient een onafhankelijke nieuwsvoorziening, waarin diverse stemmen gehoord worden en waar ruimte is voor kritische journalistiek. Het is de taak van de NPO om het volk te informeren, niet om hen te misleiden en te indoctrineren.
Laten we ons niet langer voor de gek houden door de NPO. Laten we ons verzetten tegen deze schaamteloze censuur en opkomen voor de vrijheid van meningsuiting. Nederlanders verdienen de waarheid, niet de leugens en manipulatie van de NPO. Het is tijd om onze stem te laten horen en een einde te maken aan deze propagandamachine die zichzelf de Nederlandse Publieke Omroep durft te noemen.
Bij GeenStijl.TV geeft Martin Bosma geheel weer op zijn bekende wijze aan waarom de NPO op het matje moet worden geroepen. Het is het kijken waard.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten