screenshot 2023 11 06 at 183131

Filmpje! Knettergekke George van Houts wil dat alle normale mensen thuis blijven op 22 november

Politieknov 06 2023, 20:00
Komiek, theaterman, opiniemaker en weet ik wat George van Houts heeft zich vandaag op ongelooflijke wijze voor gek gezet op X (voorheen Twitter). Hij roept mensen namelijk op om op 22 november thuis te blijven, net als hij. Waarom? Omdat ze, zegt hij, door te stemmen hun medewerking indirect verlenen aan het ranzige politieke systeem. Achterlijker dan dit wordt het niet.
Het moge duidelijk zijn dat er in Nederland totale freaks zijn - en mensen die wel ingezet lijken te zijn door de AIVD om kritische kiezers zo weinig mogelijk impact te laten hebben. Kom er maar in George van Houts. Deze mafklapper laat namelijk weten dat hij thuis blijft bij de verkiezingen - en hij roept alle andere Nederlanders op dat óók te doen.
"Ik wil plechtig mededelen, en jullie oproepen, om hetzelfde te doen als ik," aldus Van Houts. "Ik doe namelijk niet meer mee. Nee. Deze verkiezingen zal ik mijn stem niet meer uitbrengen want ik wil wat er in mijn naam vervolgens wordt gelegitimeerd niet langer ondersteunen."
"Deze kermis, dit circus, heeft geen enkele zin meer," gaat Van Houts verder. Vervolgens moppert hij dat Big Pharma en Big Finance het voor elkaar hebben, en dat er geen enkele politieke partij is die daar iets aan kan veranderen.
Gekker dan dit wordt het niet. Als je thuis blijft en niet stemt weet je 100% zeker dat het partijkartel doet wat het wil. De énige manier om er iets van verandering in te brengen is door te stemmen.
Blijkbaar verbaast het dit soort volstrekte idioten, maar als je thuis blijft en niet stemt doe je precies wat het partijkartel wil. Big Pharma, Big Tech, Big Business, Big Politics... stuk voor stuk willen ze dat jij thuis blijft en partijen die iets willen veranderen niet steunt. Ze willen dat jij de moed opgeeft.
Als jij thuis blijft geef jij deze wannabe dictators precies wat ze willen. Ze hebben er helemaal geen last van dat jij niet stemt. Sterker nog, het is juist goed voor ze. Als jij niet stemt betekent dit namelijk dat het aandeel kartelstemmers relatief groter wordt... en dat betekent meer zetels voor kartelpartijen.
Wat Van Houts doet is ongelooflijk slecht. Deze man is een gevaar voor onze democratie, voor onze vrijheid, voor onze toekomst. 

Harm Beertema sloopt Van Houts

Daarom is het fantastisch dat Harm Beertema deze halve gek hard aanpakt.
"Man die HET allemaal doorziet, die ziet waar de ECHTE MACHT ligt, die dat allemaal doorziet in tegenstelling tot het klootjesvolk, geeft het advies niet te gaan stemmen aan mensen die de boodschappen niet kunnen betalen, niet kunnen tanken en die de verwarming moeten uitlaten. En wier kinderen niet meer leren lezen op school. En die direct lijden onder de massaimmigratie," schrijft Beertema.

Man die HET allemaal doorziet, die ziet waar de ECHTE MACHT ligt, die dat allemaal doorziet in tegenstelling tot het klootjesvolk, geeft het advies niet te gaan stemmen aan mensen die de boodschappen niet kunnen betalen, niet kunnen tanken en die de verwarming moeten uitlaten. En…

George van Houts 💻📣
George van Houts 💻📣
@georgevanhouts

Stemverklaring. #verkiezingen2023

579
Reply
"Want van niet stemmen worden die mensen beter, weet hij. En als je dat niet snapt, ben je gewoon een domme lul," vat hij de denkbeelden van Van Houts samen. Hartelijk dank voor uw advies om het allemaal op te geven. Om je over te geven. Ga u schamen."
Dit is precies wat Van Houts doet. Het is te hopen dat deze kartel-pion geen enkele invloed dan ook heeft op Nederlandse kiezers die werkelijk klaar zijn met het partijkartel. Want als je niet stemt gaat het kartel gewoon keihard door met hun plannen. Jouw mening doet er dan niet toe - en als ze iets doen, zeggen ze: 'kijk, wij hebben de steun van de meerderheid van de mensen die gestemd hebben.'
Het is werkelijk ongelooflijk wat Van Houts vandaag beweert. Het is om kotsmisselijk van te worden. Jij kunt wel klaar zijn met het systeem, maar het systeem is niet klaar met jou. Ook als je niet stemt ga je die belastingverhogingen gewoon betalen... Snappie?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten