shutterstock 1463353790

Terreur door zwartrijdende veiligelanders: Conducteurs aan het front van falend asielbeleid

Binnenlandnov 06 2023, 21:00
Een gewone dag op het station van Emmen, een voorbeeld van hoe ons falende asielbeleid de dagelijkse werkelijkheid ontwricht. Het is niet alleen het lawaai van de aankomende treinen dat de stilte verbreekt, maar ook het geschreeuw van veiligelanders die van zwartrijden hun dagelijkse sport hebben gemaakt. Een achtervolging, zoals uit een Hollywood-film, ontvouwt zich wanneer twee mannen uit de bus uit Ter Apel komen sprinten schrijft de Telegraaf. Maar dit is geen film, dit is het trieste hoogtepunt van beleid dat zo lek is als een mandje.
En daar staan ze dan, onze conducteurs en veiligheidsmedewerkers van Blauwnet-Arriva, die meer tijd besteden aan het achterna rennen van veiligelanders dan aan het verzorgen van een veilige reis voor de betalende passagier. Het zijn taferelen die passen in een verloederde samenleving, niet in ons eens zo gemoedelijke Nederland.
Het is een schaamteloos toneelstuk waarin de zwartrijders de hoofdrol spelen en de conducteurs de ongewilde bijrol van ordehandhaver moeten aannemen. Een taak die niet de hunne zou moeten zijn, maar die hen is opgedrongen door een overheid die het nakijken heeft. Een overheid die meer oog heeft voor het welzijn van asielzoekers dan voor de veiligheid van haar eigen burgers en werknemers in het openbaar vervoer.
Jieskje Hollander, regiodirecteur bij Arriva, laat weten aan de Telegraaf dat dit geen incident is. De zogenoemde veiligelanders veroorzaken problemen op alle fronten, en het is het personeel dat de klappen opvangt. Een trieste realiteit waarin medewerkers van vervoersbedrijven uitgerust moeten worden met bodycams, steekwerende vesten en handboeien, alsof ze onderdeel zijn van een speciale politie-eenheid.
Dit is niet alleen een falen van het asielbeleid, het is een falen van de overheid in haar kerntaak: het beschermen van haar burgers. Een overheid die zich meer druk maakt om de schijn van tolerantie op te houden, terwijl de maatschappij verhardt en haar werknemers de dupe worden.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is tijd dat we ophouden met pappen en nathouden. Tijd voor een keiharde aanpak tegen diegenen die onze gastvrijheid misbruiken. En tijd voor een overheid die haar oren niet laat hangen naar de loze retoriek van mensenrechtenorganisaties, maar die luistert naar de noodkreten van haar eigen mensen. Conducteurs en andere OV-medewerkers verdienen beter. Nederland verdient beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten