20151030 syrians and iraq refugees arrive at skala sykamias lesvos greece 2

Peiling! Immigratie kan verkiezingen beslissen: 65% wil dat de overheid massa-immigratie beperkt, en wel meteen

Politieknov 04 2023, 13:30
46 procent van de Nederlandse kiezers wil dat de overheid veel meer doet om de immigratie fors te beperken. Nog eens 19 procent wil dat de overheid meer doet dan nu het geval is. Bij elkaar wil 65% van de kiezers dus dat er eindelijk een einde komt aan de knettergekke immigratiecijfers van de afgelopen 13 jaar onder de 'bezielende' (kuch) leiding van de VVD.
Dat blijkt uit onderzoek van de Volkskrant. Ja, dat lees je goed. De linkse krant met extreem hechte banden met het partijkartel moet toegeven dat Nederlanders klaar zijn met de massa-immigratie van personen uit culturen die niets gemeen hebben met ónze cultuur, en die als ze bij ons komen zich weigeren aan te passen. 
"De kiezers willen op gepolariseerde onderwerpen duidelijk stappen zetten en zijn op hoofdlijnen eensgezind," aldus onderzoeker Peter Kanne van I&O Research in die krant. Vooral bij migratie zijn kiezers eenduidig. Van rechts tot links is er de duidelijke wens om migratie in te perken." 
En ja, dat is opvallend. Voorheen was immigratie namelijk vooral een issue dat leefde op rechts - of onder de aanhang van partijen die rechts genoemd worden. Dat is nu anders. Door de torenhoge immigratiecijfers en de effecten die dit heeft op onze economie, onze woningmarkt, onze cultuur, onze manier van samenleven, kortom op onze hele maatschappij, maken ook kiezers die nog steeds op linkse partijen stemmen zich hier nu ernstig zorgen over.
Bijvoorbeeld: ze vinden het compleet belachelijk dat gewone Nederlanders jaren en nog eens jaren moeten wachten op een woning, terwijl zogenaamde statushouders voorrang krijgen. Dat moet veranderen, vinden kiezers van links tot rechts. En snel een beetje.
Als we dan kijken naar de immigratie-ontkenners, dan zien we dat slechts 18% wil dat het kabinet doorgaat op de huidige voet, dat 8% wil dat er minder gebeurt... dan is er nog een groepje van een stuk of 5% die wil dat de overheid veel minder doet, en een even zo grote groep die geen mening heeft. Als je dan die "minder of veel minder doen" groepen bij elkaar optelt, dan kom je uit op een magere 13%. 
1 op de 8 Nederlanders wil dus dat er minder of veel minder gedaan wordt om de immigratie te beperken. Daar staat tegenover dat (ongeveer) 5 op de acht Nederlanders willen dat er (veel) meer gedaan wordt. Dan is er nog eens 1,5e Nederlander van de 8 die de huidige aanpak prima vindt, en een halve meninglijer die niets durft te zeggen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat er een einde moet komen aan de knettergekke immigratiecijfers die we de laatste 13 jaar hebben gezien. Daar zetten we ons elke dag weer voor in. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe zodat DDS dit realistische geluid elke dag luider kan laten klinken!
Dit zijn overweldigende cijfers. Nederlanders willen écht een einde aan de immigratiegekte, en wel meteen.
De enige 'maar' die er is? Als diezelfde Nederlanders op 22 november alsnog voor NSC (pro-immigratie), VVD (verantwoordelijk voor de recordimmigratie), en/of PvdA-GroenLinks (willen meer, meer, meer immigratie) stemmen, tja, dan hebben ze het lot van hun land toch echt aan zichzelf te danken. Er zijn namelijk wel degelijk keuzemogelijkheden om te stemmen op partijen die de immigratie wél willen beperken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten