6709504391 a4be3f0685 c

Transformatie kantoorpanden naar woningen neemt af: Links beleid aan de schandpaal!

Binnenlandnov 06 2023, 19:00
Zijn de linkse handjes te traag of is het bewust beleid om Nederland naar de verdoemenis te helpen? De cijfers liegen er niet om: de ombouw van nuttige kantoorpanden naar broodnodige woningen is met maar liefst 30 procent afgenomen, tégen het alarmerend groeiende woningtekort in ons land! Volgens het CBS is deze afname zichtbaar in heel 2022. Is dit nou volkshuisvesting à la links?
"Een woningtekort van ongekende proporties en wat doet de overheid? Te weinig," zegt Peter Boelhouwer, hoogleraar woningbouw bij de NOS. Volgens hem zijn de makkelijkste kantoorpanden al getransformeerd en wordt er te weinig moeite gedaan om nieuwe transformaties in gang te zetten. En weet u wie daar het slachtoffer van is? De hardwerkende Nederlander die gewoon een dak boven zijn hoofd wil.
Dat mag niet lukken omdat er een tekort is aan ambtelijke capaciteit om de benodigde procedures te regelen. En moeten we dan soms ook nog kantoorruimte sparen om Oekraïners te kunnen opvangen? Moeten onze brave burgers dan maar op straat slapen?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is een schande! Het is tijd dat deze overheid opstaat voor de Nederlandse burger, en actie onderneemt om de woningcrisis aan te pakken. Stop met het praten en start met het bouwen! Het is tijd dat de beloftes waargemaakt worden, zodat de hardwerkende Nederlander niet langer de dupe is van dit falende, linkse woonbeleid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten