Filmpje! Lilian Marijnissen sloopt hypocriete leugenaar Mark Rutte

Politiekmei 19 2022, 18:24
Lilian Marijnissen heeft Mark Rutte vandaag totaal gesloopt. Het was een schitterende confrontatie tussen de premier en de SP-leider. Want Rutte probeerde zich te verweren door de oppositie 'de maat te nemen,' maar Marijnissen was daar totaal niet van onder de indruk.
Eigenlijk was het natuurlijk walgelijk om te zien wat er vandaag gebeurde in de Tweede Kamer. Toen Rutte aangesproken werd op zijn wangedrag wat betreft het verwijderen van SMS'jes opende hij vol de aanval. Zijn critici overdreven, vond hij, en zijn er zelfs verantwoordelijk voor dat het vertrouwen in de politiek in het algemeen razendsnel afneemt.
SP-leider Marijnissen was daar niet van onder de indruk. Ze ging vol in de aanval en maakte duidelijk dat hij - Rutte dus - verantwoordelijk is voor het wangedrag van de politiek. Deze man heeft jarenlang gelogen en bedrogen. Hij liegt en bedreigt bewust. Hij belazert de boel van A tot Z.
Maar Rutte pretendeerde vandaag dat dit niet zo is. Oh nee. Marijnissen verzint dat. Hij is eigenlijk hartstikke lief en leuk.
"Ik vind dit stuitend, dit is de arrogantie van de macht die spreekt," zei Marijnissen terecht. Daarop legde ze uit dat ze het totaal onacceptabel vindt dat een man die al bezig is met zijn vierde kabinet denkt dat hij anderen de les moet lezen over het gebrek aan vertrouwen in de politiek.
Ook in haar speech pakte Marijnissen de leugenaar Rutte keihard aan. Zij gaf aan dat voor hem de waarheid een optie is... en dan alleen maar als het hem hélpt.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Hoewel Rutte hard reageerde op de kritiek van Marijnissen slaagde hij er niet in geloofwaardig over te komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten