Antwerpen schorst deelraadsvergadering om deelnemers aan ramadan te laten eten

Antwerpen schorst deelraadsvergadering om deelnemers aan ramadan te laten eten

Wij vinden dat we in Nederland doorschieten in multicul en wokisme. Onze Zuiderburen gaan daar nog een stap verder in om te mogen deugen. Daar schorst men een vergadering van een deelraadsgemeente om de deelnemers aan de ramadan te laten eten. Toch durven nog steeds hele globalistische volksstammen hardop te vragen, maar wat is dat dan toch, die islamisering van onze samenleving?

In het district Borgerhout dat ligt in de stad Antwerpen maakt men het wel erg bont om te kunnen deugen. Daar schorst men een deelraadsvergadering om deelnemers aan de ramadan te laten eten. Vlaams Belang en de N-VA hebben hier terecht grote moeite mee en protesteren terecht tegen dit besluit. De voorzitter van de raad een aanhanger van Groen (de Vlaamse equivalent van GroenLinks) negeert natuurlijk dit protest van de twee nationalistische partijen. Dit was de reden voor de raadsleden van N-VA en Vlaams Belang om deze vergadering te verlaten.

Natuurlijk heeft de fractievoorzitter Sam van Rooy van de Antwerpse gemeenteraadsfractie van Vlaams Belang hier ook een mening over; “Dit komt neer op een islamisering van ons politieke bestel en dat kan absoluut niet door de beugel. De voorzitter van de districtsraad veegt zijn voeten aan een van dé fundamenten van onze vrije samenleving en dat is de scheiding tussen kerk en staat. En dus moet hij gesanctioneerd worden. Wat ons betreft, moet hij afgezet worden.''

Dat kerk en staat hiermee in het geding komt staat als een paal boven water. Voor religie is geen plek in het bestuur. Een voorzitter van de vergadering hoort dit ten alle tijden te waarborgen. Zo niet, dan mag zijn kop terecht rollen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties