Filmpje! Martin Bosma keihard GECANCELD door Akwasi, Sylvana Simons én Jerry Afriyie

Politiekjun 29, 14:31
PVV'er en, belangrijker, Kamervoorzitter Martin Bosma mag de herdenking van de afschaffing van de slavernij niet bijwonen. Want PVV'ers moeten daarbij weg blijven. Nu waren het blanken die de slavernij af hebben geschaft, maar dat maakt allemaal niets uit. Weg met de blanken! Alleen BLM'ers en extreemlinks tuig is welkom bij Keti Koti.
Cultuur onder Vuur heeft een interessante video gemaakt over deze zaak. Deze gestoorde zaak. Want de manier waarop er wordt omgegaan met Bosma is natuurlijk wanstaltig. De man is voorzitter van het parlement. Als iemand welkom zou moeten zijn is hij het.
Helaas is de enige mogelijke conclusie dat hij gecanceld is. Door de vreselijke Awkasi, de wanstaltige Sylvana Simons, en de knettergekke Jerry Afriyie. En de politiek én het mediakartel laten het gebeuren.
Kijk de video:
Het belangrijkste punt van Cultuur onder Vuur is dat de betrokkenen - al die linkse cancellaars - alleen maar zo bezig zijn met deze zaak omdat ze daar zelf baat bij hebben. De radicaal-linkse BLM-agenda is een industrie geworden. Bosma heeft dat in zijn politieke carriere vaak uitgelegd... en dát is waarom ze hem haten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten