screen shot 2024 06 29 at 150634

[Video] Schokkende dood acteur Matthew Perry kan resulteren 'in aanklachten tegen meerdere mensen'

Cultuurjun 29, 13:50
Matthew Perry was op het moment van zijn dood 19 maanden clean. Op het moment van zijn dood werd hij echter behandeld met ketamine voor depressie en een angststoornis. Wat blijkt? Een deel van die behandeling gebeurde niet op legale wijze, waardoor ketamine zijn dood werd. De Amerikaanse autoriteiten zijn nu van zins om meerdere personen die hierbij betrokken waren te vervolgen.
Hoewel alles nog achter gesloten deuren wordt besproken bij de Amerikaanse autoriteiten is er de afgelopen dagen wel degelijk het één en ander naar buiten gelekt. Die informatie is ronduit schokkend. Perry's dood was "een ongeluk," is de conclusie van de politie, maar dat ongeluk kon alleen maar gebeuren doordat hebberige of anderszins duistere individuen Perry op oneigelijke wijze aan ketamine hielpen.
Hij gebruikte ketamine omdat hij als oude drugs- en alcoholverslaafde serieuze problemen bleef ondervinden, met name psychologisch maar natuurlijk ook lichamelijk. Hij had zijn lichaam immers zwaar mishandeld met het gebruik van al die verschillende soorten drugs.
Ketaminetherapie hielp hem daarbij. Het hielp hem om te gaan met zijn angsten en zijn depressie. Maar de politie is er nu van overtuigd dat het gehalte ketamine dat bij zijn dood in zijn bloed zat a) verantwoordelijk was voor zijn dood en b) niet op legale wijze was verkregen. Daarnaast is de politie de mensen op het spoor die hier verantwoordelijk voor zijn; die Perry die ketamine gaven.
De Amerikaanse DEA is betrokken bij het onderzoek. Dat is het politiedepartement dat over drugszaken gaat. Maar dat is niet alles. Nee, de US Postal Office speelt óók een rol. Dat is apart. Het lijkt te impliceren dat de ketamine niet alleen persoonlijk aan Perry werd gegeven, maar dat er gebruik werd gemaakt van de post.
Eén van de verdachten is Brooke Mueller. Mueller is de ex-vrouw van Charlie Sheen. Ook is ze oud-verslaafde (of misschien momenteel verslaafde, wie kan het zeggen). Haar telefoons en computers zijn in beslag genomen en zij heeft meerdere keren met de politie 'gesproken.'
Opmerkelijk genoeg waren er al vanaf dag één mensen die online beweerden dat het geen overdosis was, maar moord. Kort na Perry's dood werd vervolgens bekend dat het geen drugoverdosis als zodanig was, maar een ketamine-overdosis, wat verband hield met zijn therapie.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Nu is er dus het nieuws dat de kans groot is dat er vervolgingen gaan plaatsvinden. Daarbij moet wel opgemerkt worden dat ze niet beweren - nog niet, in ieder geval - dat het moord was: het opzettelijk doden van een ander, met voorbedachte rade. Het lijkt erop uit te gaan draaien dat ze de mensen die Perry aan ketamine hielpen verantwoordelijk willen stellen voor zijn dood; dat ze bewust het risico namen dat hij voortijdig aan zijn einde zou komen. Misschien zelfs dat iemand hem het heeft toegediend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten