f5 gdkbeaau5vi

Filmpje! Thierry Baudet doet schokkende ontdekking: ambtenaar die ON! wil verbieden is GROENLINKS-vertegenwoordigster!

Politieksep 14 2023, 14:24
Het is echt niet te bevatten. Maar Thierry Baudet heeft ontdekt dat dé ambtenaar die bezig is met het opzetten van een file om Ongehoord Nederland uit de NPO te gooien actief is... voor GroenLinks. Die partij heeft als nadrukkelijk doel om Ongehoord Nederland van de buis te gooien.
Thierry Baudet nam vandaag deel aan een briefing in de Tweede Kamer waarin gesproken werd over Ongehoord Nederland. Het hele partijkartel wil dat die omroep verdwijnt. Twee ambtenaren waren vandaag in de Kamer om uit te leggen hoe ze ON! nu behandelen. Beter gezegd, hoe ze van zins zijn om ON! uit het publieke bestel te gooien.
Baudet schrok daarvan zegt hij in een video die hij na de bijeenkomst online heeft gezet. Want het werd hem tijdens de bijeenkomst al heel snel duidelijk dat de NPO én de ambtenaren - en het kartel - heel graag van ON! af willen. Dat doen ze niet door naar de inhoud te kijken van ON!... Nee. Het excuusverhaal is: ON! wil niet samenwerken met andere omroepen.
Maar dat klopt niet. Want feitelijk wil ON! wel samenwerken met andere omroepen, maar zíj́ weigeren dat. De reden dat die samenwerking er niet is, is dus niet dat ON! dwarsligt, maar dat de omroep als een melaatse behandeld wordt door al die andere omroepen.

GroenLinks-politica Van de Voort

Dat is allemaal al erg genoeg. Maar wacht, het word nog erger. Want de ambtenaar in functie die zich hiermee bezighoudt - en die volgens Baudet dus hard werkt om ON! inderdaad van de buis te krijgen - is... Lisa van de Voort.
Wie? Nou, dat is dus deze dame. Een GroenLinks-'vertegenwoordiger'.
Zij is sinds 2022 fractievertegenwoordiger van GroenLinks in Den Haag. Tegelijkertijd is ze als ambtenaar zogenaamd (kuch, proest, lol) best objectief inzake de mogelijke verbanning van ON!
Maar dat kan natuurlijk niet. Want GroenLinks heeft duidelijk tot doel om ON! uit het bestel te wippen. Partijleider Jesse Klaver en ook andere leidende GroenLinks-politici zijn daar heel duidelijk over geweest in het (recente) verleden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS vechten we keihard terug tegen het partijkartel en het mediakartel dat denkt een omroep als ON! zomaar te kunnen slopen. Maar daar hebben we jouw steun bij nodig. Doneer aan DDS en help ons het kartel te bestrijden. Want als we daar niet in slagen, dan verdwijnt ON! binnenkort gewoon keihard van de buis!
Wat hier gebeurt is ronduit weerzinwekkend, als je zo naar Baudet luistert. De bedoeling is volgens hem overduidelijk om ON! van de buis te gooien. Ze zijn niet op zoek naar échte redenen, nee, ze verzinnen pure excuses. Onzinverhalen.
En dan blijkt dus dat de ambtenaar die zich hiermee bezighoudt... een hardcore GroenLinkser is.
Baudet heeft zich hier tegen uitgesproken. De vraag is nu: wat doet de rest van de politiek? Want heel veel mensen zullen toch vinden dat dit zaakje stinkt? Er lijkt hier sprake van een keiharde aanval van een partij, GroenLinks, op een publieke omroep. Bizar!
Peiling:

Poll

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten