Filmpje! Thierry Baudet strooit meelwormen op de grond bij boerenprotest: 'Het voedsel van de toekomst? No way!'

Politiekmaa 12 2023, 11:00
Bij het boerenprotest van zaterdag heeft Thierry Baudet de draak gestoken met de wens van de bovenonsgestelden om iedereen aan 'alternatief' voedsel te krijgen. Hij had een pakje meegenomen met zulk voedsel daarin. Hij deed dat onder luid applaus van de aanwezigen die natuurlijk niets op hebben met het idee van 'insecten' eten.
"Het voedsel dat ze willen dat wij gaan eten in de toekomst," zei Baudet. "Ik heb hier een zak meelwormen." Vervolgens strooide hij de inhoud over de grond. "Ik zeg: no way! No way dat wij accepteren dat onze voedselproductie en onze boerenstand, en ons leven in Nederland met ons prachtige platteland, ons wordt afgenomen!" Kijk:
De aanwezigen waren het overduidelijk met Baudet eens. Deze mensen hebben absoluut geen zin in het nieuwe project dat ons vertelt dat wij, mensen, insecten moeten gaan eten. Dat zou 'goed' zijn en een mooie bron van 'proteïnes.' Sowieso is dat natuurlijk wat merkwaardig aangezien insecten ook dieren zijn en de mensen die insecten-eten pushen als niet vegan dan toch vaak zeker vegetariër zijn.
Nou ja, dat is niet helemaal waar. De elites eten natuurlijk wel degelijk vlees. Maar hun gewone voetsoldaten? Dat zijn bijna altijd vegetariërs. Die vinden lammetjes heel zielig, maar insecten vinden ze blijkbaar unterdieren ofzo. Insecten hebben geen gevoelens. Die mogen we wel in fabrieken 'fokken' en daarna (soms zelfs nog levend!) opeten.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Hoe dan ook, Baudets speech werd natuurlijk met open armen ontvangen door het aanwezige publiek. De aanwezigen hebben totaal geen trek in het eten van insecten en het vernietigen van de boerenstand. Ze staan pal voor de boeren (veel demonstranten zijn zelf boer)... en die meelwormen, nou, die mogen Rutte en Kaag lekker zelf opboffelen.
Abonneer je op mijn Substack-nieuwsbrief en ontvang extra artikelen, columns, video's én podcasts.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten