20220222 Fleur Agema 139

Fleur Agema (PVV) grapt met borstklopperij van SP-leider Jimmy Dijk "Geen dank Jimmy!"

Politiekjan 31 , 12:00
PVV-Kamerlid Fleur Agema had het eerder deze maand aan de stok met SP-partijleider Jimmy Dijk, die op zijn beurt probeerde Agema in een lastige positie te brengen met betrekking tot het afschaffen van het eigen risico. De 'agressieve' toon, zoals Agema het eerder noemde, lijkt vooral een vorm van overcompensatie en profileringsdrang te zijn van de kersverse SP-leider na het vertrek van Lillian Marijnissen. Tot dusver komt het allemaal niet heel goed uit de verf bij de SP'er.
Dijk liet via Twitter van zich horen, waarbij hij verschillende afbeeldingen deelde van stemmingsuitslagen om te laten zien hoe goed de SP bezig is. Ja, hartstikke leuk natuurlijk, maar alle voorstellen die deze enthousiaste SP'er de wereld in slingert, zijn stuk voor stuk gesteund door de PVV.
Agema laat dit dan ook - terecht - niet aan zich voorbijgaan en benadrukt via een retweet van Dijk dat ze met de PVV toch wel degelijk een partner hebben als het gaat om het verbeteren van de zorg. De PVV'er schrijft: "Geen dank Jimmy!"
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met ALLE kartelspelletjes. Het is tijd voor een Realistisch en Conservatief kabinet. Niet overmorgen. Niet volgende week. Maar VANDAAG. Denk jij. daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer te pleiten voor een rechts kabinet dat ons land rédt!
Opvallend is ook dat de stemverklaringen die Dijk deelt bijna allemaal een rood bolletje tonen bij D66. Toch vreemd dat onze Jimmy dan niet even wat mensen van D66 hierop aanspreekt; nee, laten we Fleur Agema pakken in de hoop de formatie enigszins te beïnvloeden. Dijk moet zich misschien nog maar eens achter de oren krabben en zijn strijdplan heroverwegen; het lijkt volledig aan hem voorbij te gaan dat de PVV een goede partner kan zijn voor het drastisch verbeteren van de zorg. We gaan de komende tijd nog volop genieten van dit rode talent. Missen we Lillian Marijnissen al?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten