vlcsnap 2021 05 06 09h22m31s029

Fleur Agema ziet de bui al hangen: 'Ongevaccineerden zullen wel weer de schuld krijgen voor stijgend besmettingsaantal'

Politiekokt 12 2021, 13:00
Het aantal nieuwe coronagevallen schiet de afgelopen dagen weer flink omhoog. PVV-politica Fleur Agema vermoedt dat ongevaccineerde mensen hier de schuld voor krijgen. Terwijl zij zonder coronatest nergens binnen kunnen komen. Gevaccineerden wel, zelfs als ze besmet zijn. Gaat het vingerwijzen door onder meer Hugo de Jonge binnenkort beginnen?
Afgelopen week is het aantal positief geteste mensen rap gestegen. Bij zo'n 18.000 Nederlanders werd het coronavirus vastgesteld, dat is een stijging van bijna 50 procent ten opzichte van twee weken geleden. Fleur Agema, Tweede Kamerlid namens de PVV, vreest dat ongevaccineerde Nederlanders de schuld zullen krijgen voor deze flinke stijging. Terwijl de schuldige in dit geval het scheve kabinetsbeleid is.
https://twitter.com/FleurAgemaPVV/status/1447819414557048836?ref_src=twsrc%5Etfw
"De ongevaccineerden zullen wel weer de schuld krijgen, maar zij mogen er niet in zonder test en gevaccineerden wel. Zelfs als ze besmet zijn.", aldus Agema die al geruime tijd kritiek uit op het kromme kabinetsbeleid.
De laatste maanden zijn mensen die nog niet gevaccineerd zijn, of niet willen, de nieuwe zondebokken in de samenleving. Het kromme overheidsbeleid hebben we te danken aan hen, maar dat is natuurlijk onzin. Met de huidige coronapas moeten ongevaccineerde mensen zich laten testen om binnen te komen, terwijl iemand die wel gevaccineerd is én ziek is gewoon nog naar binnen kan. Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op.
Het kabinet loopt of achter de feiten aan, wanneer het gaat om ventilatie, of voert onverklaarbare en niet te onderbouwen maatregelen in (zoals de avondklok). Agema stelt dan ook terecht dat het kabinet zich mag afvragen hoeveel leed het had kunnen voorkomen als het wél naar anderen had geluisterd.
https://twitter.com/FleurAgemaPVV/status/1447519009327489028?ref_src=twsrc%5Etfw
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Helaas is het zo dat met mensen zoals Hugo de Jonge aan het roer we opgezadeld blijven met kromme maatregelen tot we een ons wegen. En ondertussen wordt de vaccinatiedrang steeds groter vanuit de overheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten