FVD-leider: 'Als we niet opstaan, leven we over tien jaar in slavernij'

FVD-leider: 'Als we niet opstaan, leven we over tien jaar in slavernij'

Thierry Baudet, leider van Forum voor Democratie (FVD), is afgereisd naar Davos om een kijkje te nemen in de keuken van het World Economic Forum (WEF). Wat hij daar zag, heeft hem zwaar geschokt.

"Ik ben echt getroffen door wat ik er allemaal omheen zag," aldus Baudet. "Je hebt natuurlijk het conferentiecentrum met de wachttorens en de gewapende mensen die daar afschermen. Maar de rest van het dorp is eigenlijk één grote aaneenschakeling van paviljoens waar al die megabedrijven en ook landen hun kampement hebben opgezet. Waar lobbymomenten zijn, waar borrels zijn."

Baudet is zeer bezorgd over wat hij heeft gezien. "Het is heel beangstigend om je te realiseren dat de mondiale elite bevangen is van dezelfde begeestering voor nu: de Vierde Industriële Revolutie, Climate Change, doorgaan met de oorlog tegen Rusland, het afpakken van ons geld, massale migratie, minder soevereiniteit. Al die ideeën van het globalisme, dat ze bevangen zijn door dezelfde begeestering daarvoor," zei hij.

Baudet beschuldigt deze mondiale elite van het willen instellen van een Matrix-achtige controlestaat, waarin vrijheid, eigendom, welvaart en democratie verloren gaan.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

"Dit is de vijand waartegen wij strijden: het globalisme," concludeerde Baudet. Hij ging ook in op de video van Mark Rutte die in een Twittervideo "doet alsof er niets aan de hand is" in Davos. Baudet waarschuwde dat als we niet opstaan en de mondiale elite stoppen, we over tien jaar in slavernij leven. "Ik ben strijdlustiger dan ooit, maar ik ben ook geraakt - want je ziet hoe hermetisch het wereldbeeld is van deze mensen," besloot hij.

Volgens Rutte maken we ons zorgen over niks, omdat er in Davos 'niets besloten' wordt. Het probleem daarmee is dat Rutte zo'n enorme leugenaar is dat je er bijna vanuit kunt gaan dat als hij zegt dat er géén besluiten genomen worden, dit betekent dat dit wél gebeurt.

Volg ons op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer