shutterstock 1668063934

FVD ontmaskert 100 KM/u leugen: 'Het ging nooit om woningbouw!'

Politiekmei 03 2022, 13:00
Toen de snelheid (op veel plekken) verlaagd werd van 130 kilometer per uur naar 100 KM/u zei het kabinet dat dit was om ervoor te zorgen dat er minder "stikstofuitstoot" was zodat er woningen gebouwd konden worden. Forum voor Democratie zegt nu, op basis van de feiten, dat dit een leugen was. Het ging het kabinet erom om brandstofauto's uit te faseren en te vervangen met elektrische wagens.
Weet je nog dat de maximumsnelheid verlaagd woest worden omdat dit zogenaamd zou zorgen voor minder stikstofuitstoot zodat er meer woningen gebouwd konden worden? Nou, dat blijkt dus onzin te zijn, aldus FVD. En nee, dat verzint de partij niet zelf. Oh nee. Helemaal niet. zelfs. FVD baseert zich namelijk op berichtgeving van de NOS of all places. Lees maar:

Nu komt de aap uit de mouw. De snelheidsverlaging naar 100 km/u dient een heel ander doel dan woningbouw: het kabinet wil brandstofauto’s uitfaseren. Wet- en regelgeving wordt steeds vaker onder valse voorwendselen geïntroduceerd en/of voor totaal andere doelen aangewend. #FVD

Image
Image
1.1K
Reply
Het kabinet denkt dat de verlaging "wel iets doet voor de natuur," maar dat is meer wensdenken dan iets anders. Nee, waar het ´echt om gaat is om benzine- en dieselauto's te vervangen met elektrische wagens. Dát is het grote doel. Die hele stikstofbende en woningbouw-gezanik is daar alleen maar een excuus voor.
"Nu komt de aap uit de mouw," schrijft FVD dan ook op Twitter. "De snelheidsverlaging naar 100 km/u dient een heel ander doel dan woningbouw: het kabinet wil brandstofauto’s uitfaseren. Wet- en regelgeving wordt steeds vaker onder valse voorwendselen geïntroduceerd en/of voor totaal andere doelen aangewend."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het is heel gek, maar je gaat bijna denken dat dit kabinet échte crises misbruikt om nepcrises in stand te houden, he?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten