shutterstock 1845310684

Amerikaans links wordt helemaal gek na gelekte abortus-uitspraak: 'Revolutie!'

Buitenlandmei 03 2022, 14:15
In Amerika reageren extreemlinkse individuen woedend op een uitgelekte draft-uitspraak van het Hooggerechtshof">Amerikaanse Hooggerechtshof. Daarin wordt door vijf van de negen rechters namelijk stelling genomen tegen het "federale recht op abortus." Links vindt dat zó erg dat ze nu letterlijk een revolutie eisen. "Breek alles af!"
Elke keer dat inlichtingendiensten en de mainstream media iets over "rechts" schrijven dan pretenderen ze dat alles dat maar enigszins conservatief is feitelijk revolutionair is. Oh ja, wij zouden allemaal maar wat graag "geweld" gebruiken om onze doelen te bereiken, etc. Gek. Want hoewel links de politiek en cultuur al jaren domineert is er nog geen enkele rechtse persoon geweest in ons land die iets gewelddadigs heeft gedaan. Dit in tegenstelling tot linkse gekkies als, ik noem maar wat, Volkert van der Graaf.

Roe v. Wade

Hoe dan ook, dat deze beschuldiging aan het adres van rechts niet zou moeten gelden voor ons maar juist voor links wordt maar weer eens duidelijk gemaakt door de reactie van linkse Amerikanen op een draft-uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof. In die uitspraak lijken vijf van de negen rechts stelling te nemen tegen Roe v. Wade, een uitspraak van datzelfde hof zo'n 50 jaar geleden. Daarin werd uit het niets bepaald dat vrouwen een "grondwettelijk recht" op abortus hebben, wat natuurlijk flauwekul is. Lees de Amerikaanse grondwet er maar op na. Het was een fictie, verzonnen door een Hooggerechtshof dat toen in handen was van extreemlinkse hippie's.
Het huidige Hooggerechtshof wilde zich opnieuw over die zaak buigen. Volgens het linkse Politici heeft het er nu alle schijn van dat dit gaat resulteren in een uitspraak die de uitspraak in Roe v. Wade ongedaan maakt.

Links: revolutie!

Dit is hoe links opereert. Voor het eerst in de geschiedenis is een draft-uitspraak gelekt naar de pers. Je kunt er vergif op innemen dat dit gelekt is door een linkse rechter of diens assistent; in de hoop dat ze zoveel woede veroorzaken dat in ieder geval ´één van de vijf rechters die Roe v. Wade wil afschaffen toch maar snel een draai maakt. Zoals de rechtse opiniemaker Jack Posobiec stelt, het was geen lek, maar een operatie:
En ja, dat heeft het voor linkse gewenste effect. Extreemlinkse activisten zijn namelijk meteen naar het Hooggerechtshof gerend en gaan daar helemaal los. "Breek alles af!" roepen ze. Daarnaast zijn er ook een paar gekken die foto's van geaborteerde baby's in elkaar rossen. Zo liefdevol zijn deze mensen. Zucht.
Natuurlijk worden de rechters ook meteen bedreigd. Als iemand van rechts zoiets doet wordt die meteen opgepakt en eisen linkse journalisten levenslange gevangenisstraffen. Maar zie hoe leden van het journaille reageren als het mede-linkse gekken zijn. Dan vinden ze dat soort bedreigingen niet slechts acceptabel, maar ge-wel-dig.

Here’s a “reporter” for The Nation praising the possibility of threats against Supreme Court Justices and their families… in case y’all were wondering about the purpose of leaking the draft decision.

Image
421
Reply
Een invloedrijke Democraat - die Attorney General van Florida wil worden - roept letterlijk op tot revolutie:

Het einde van de rechtspraak

Natuurlijk betekent dit - als het werkt - het einde van de onafhankelijke rechtspraak in Amerika. En ja, dat is best mogelijk. Rechter John Roberts - één van de vijf - heeft namelijk al snel gebeld met CNN om te laten weten dat hij er helemaal nog niet over uit is, dat hij niet zomaar afschaffing steunt, etc. Die gaat dus mogelijk bakzeil halen. Niet omdat Roe v. Wade juridisch klopt - het is een afschuwelijke uitspraak, zowel technisch als ethisch - maar omdat Roberts een watje eersteklas is en doodsbang is voor bedreigingen én links geweld.
Constitutioneel expert (en voormalig tweede-aanklager, wat een hoge functie is in het strafrechtelijke apparaat in de VS) Andy McCarthy vindt dan ook dat het Hooggerechtshof niet meer moet afwachten en onmiddellijk met een uitspraak moet komen; al was het maar om te voorkomend at linkse gekken denken dat ze uitspraken werkelijk kunnen beïnvloeden met oproepen tot revolutie.

If this story is true, the Court should issue its opinion right away. Otherwise the disgraceful leak wins. I would say that if my side lost. If we lose the integrity of the Court’s process, we lose the Court. That should be intolerable to all of us who live the country.

30.4K
Reply
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
We gaan zien wat er nu gebeurt. Maar het lijkt erop dat het of een keiharde confrontatie wordt tussen normaal-denkende mensen aan de ene kant, en abortus-verheerlijkende linkse activisten aan de andere... óf dat een rechter als Roberts toch maar snel met de staart tussen zijn poten wegrent uit doodsangst voor extreemlinkse terreur.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten