geert wilders pvv 9o1a6680

Geert Wilders: Alle huurwoningen in Horst naar statushouders, de PvdA laat wachtende Nederlanders stikken!

Politiekjan 12 2023, 13:00
Het is bizar dat in Horst aan de Maas alle huurwoningen voorlopig toegekend worden aan statushouders. Geert Wilders is het hier niet mee eens en vindt dit ongelooflijk. De bestuurders van Horst hebben hun prioriteiten niet op orde, het behartigen van de belangen van de inwoners van Horst.
Geert Wilders twittert dat de gedeputeerde en wethouder van de PvdA die dit initiatief nemen hiermee Nederlanders laten stikken. Je laat ze letterlijk in de kou staan. Dit getuigt van Nederlandhaat, wat kun je ook anders van de PvdA die met de communisten van GroenLinks in één bed liggen.
Het lijkt erop dat de bestuurders in Horst hun zaakjes niet op orde hebben en dat zij de belangen van de inwoners van Horst uit het oog verloren hebben. Dit is een perfect voorbeeld van hoe de politiek onze Nederlandse belangen verwaarloost en zich meer bekommert om asielzoekers dan onze eigen inwoners.
Er wordt door Geert Wilders opgeroepen om het kabinet en de PvdA keihard af te straffen op 15 maart door PVV te stemmen. Laat ons onze eigen belangen weer op de eerste plaats zetten, en Nederlanders weer op nummer één!
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De Nederlander die jarenlang braaf op een wachtlijst staat voor een sociale huurwoning heeft het nakijken. Dit is niet fraai en dat is niet normaal. Net als bij Corona is hier maar de focus op 1 ding en de rest moet maar wachten. Het is te hopen dat de burgers in Horst van zich laten horen middels vreedzame protesten en acties. Zij moeten dit niet zonder slag of stoot accepteren. Men moet gebruik maken van het inspreekrecht tijdens raadsvergaderingen om het gemeentebestuur duidelijk te maken het niet eens te zijn met deze gang van zaken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten