Geert Wilders: Gert-Jan Segers (CU) heeft de Nederlander keihard laten vallen en 3 messen in de rug gestoken!

Geert Wilders: Gert-Jan Segers (CU) heeft de Nederlander keihard laten vallen en 3 messen in de rug gestoken!

Geert Wilders (PVV) heeft vanochtend het interview met de politiek leider van de ChristenUnie, Gert-Jan Segers in de Volkskrant gelezen. Dit interview is bij Wilders in het verkeerde keelgat geschoten. Segers doet ook een boute bewering dat hij 'u niet laat vallen'.

In het interview zegt Gert-Jan Segers het volgende over een mogelijke armoedeval voor veel Nederlanders; ‘Wij gaan u helpen. Wij hebben diepe zakken en we zullen doen wat nodig is om u niet te laten vallen. In coronatijd heeft het kabinet er alles aan gedaan om bedrijven niet te laten vallen. Ik zou heel graag willen dat het kabinet dat ditmaal weer zo zegt. Die geruststelling moet er richting de bevolking komen. Maar als het kabinet het niet zegt, zeg ik het: we laten u niet vallen.’

Segers is er stellig in dat er op Prinsjesdag een steunpakket wordt bekend gemaakt waarmee veel Nederlanders de winter worden door geholpen. ‘De begroting van 2023 was voor ons de lakmoesproef: als er geen groot steunpakket zou komen dat vertrouwenwekkend is en de eerste nood zou lenigen, dan zou voor ons de reden vervallen om nog in dit kabinet te zitten', aldus een hoopvolle Gert-Jan Segers. Eerst zien dan geloven. Het trackrecord van dit kabinet zegt iets anders.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Geert Wilders is daar niet zo zeker van en twittert het volgende; ''Je hebt Nederlanders keihard laten vallen en drie messen in hun rug gestoken want extra steun voor dit jaar had allang geregeld moeten zijn! Je stemde tegen alle voorstellen van de oppositie. Mensen lijden nu massaal mede dankzij de CU.'' De beloften zijn voor de PVV weinig waard. De voorbeelden van de praktijk bewijzen het gelijk van de PVV leider. Het kabinet heeft de laatste tijd niet bewezen tussen het volk staan. Vooral Rutte (VVD) en Kaag (D66) geven blijk zich hoog in de ivoren toren te bevinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties