Knipsel

Geert Wilders: Het wordt tijd om onze gepensioneerden te fêteren en de gelukszoekers te pakken

Politieknov 10 2022, 9:32
In Nederland zijn we erg goed in potverteren. Vooral aan verkeerde zaken en daardoor laten we de echte hulpbehoevenden stikken. Geert Wilders ziet dat Nederland slecht omgaat met haar gepensioneerden. Dit moet stoppen.

Het is bizar dat een gepensioneerde per maand een gemiddeld pensioen heeft van € 1200,- en een asielzoeker kost € 2250,-. Geert Wilders is dit destructieve beleid spuugzat en twittert; ''Terwijl onze gepensioneerden worden gepakt fêteren we gelukzoekers. Dat is fout en ziek beleid. De PVV wil het precies andersom: een fatsoenlijk pensioen voor onze ouderen en de grenzen dicht voor Afrika en Arabië!''
Deze gelukszoekers worden letterlijk gefêteerd. Ze krijgen bij aankomst in Nederland bad, bed en brood. Als zij hun verblijfsvergunning eenmaal binnen hebben dan krijgen ze een huis toegewezen. Gemeubileerd en al. Verder worden ze heel goed aangekleed. Ze lopen namelijk nooit in oude kleding en ze lopen allemaal met een IPhone in de hand om de hele dag contact te onderhouden met het thuisfront. Verder worden ze helemaal gepamperd door de asielindustrie. Nee je hoeft geen medelijden te hebben met deze mensen.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Bij onze gepensioneerden is het een ander verhaal. Veel gepensioneerden moeten echt op de kleintjes letten. Bezuinigen op de boodschappen en op de stookkosten. Sommige gepensioneerden zitten nu al letterlijk in de kou. Maar ach de regering van Nederlandhaters heeft andere prioriteiten. De noden van de Nederlander zijn niet belangrijk. Nee alleen het buitenland dat heeft prioriteit voor dit kabinet. De PVV is dit spuugzat. De oorlog in Oekraïne is niet onze oorlog en klimaatverandering gaat Nederland ook niet tegenhouden. Het roer moet om, Nederland eerst!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten